Runde 2: Lørdagskampene

Lørdag 19.august

Alaves – Barcelona, 18:15.
Alaves åpnet sesongen med med 1-0-tap borte mot Leganes forrige uke i en kamp der Manu Garcia hos Alaves bommet på straffe og Leganes scoret senere ved en offside-plassert Gabriel ga vertene ledelsen og ble tidlig matchvinner. I første hjemmekampen tar de nå imot et Barcelona-lag som bør være mer motiverte og sterkere enn to-tre uker siden da de møtte Real Madrid for eksempel. De har nå åpnet sesongen med seier hjemme der nysigneringene Deulofeu og Semedo spilte en god kamp og offentliggjorde overgangen om Ousmane Dembele offiselt fredag kveld. Det er en god dose motivasjon for Messi spår vi. Luis Suarez og Rafinha er ute pga skade denne uken også, mens Laguardia er ute hos gjesten pga skade. Iniesta og Pique er tilbake hos gjestene (ute pga skade sist). Vi tror Barcelona tar med seg alle poengene hjem, men ser lite verdi å spille det mot Alaves som bør være motivert til å gjøre en god første hjemmekamp. B

Levante – Deportivo La Coruna, 20:15.
Levante gjorde en solid første hjemmekamp forrige da Villareal slått på en varm og fuktig kveld. Et solid defensivt Levante sørget for at alle poengene ble igjen. La Coruna hadde det veldig vanskelig i første runde mot et solid Real Madrid-lag som kjører over alt og alle om dagen med godt spill. De hadde to-tre gode sjanser ved spissen Andone, men ble ikke noe av til slutt. Emre Colak (karantene sist) og Valverde er tilgjengelig hos gjesten lørdag kveld og går trolig inni midtbanen. Pier og Martin er utilgjengelig for vertene denne uken også. La Coruna er helt sikkert gira på å slå til tilbake etter hjemmetapet sist, men vi tror Levante tar med den positive sesongåpningen og går for andre hjemmeseieren på sin andre hjemmekamp i årets andre serierunde. H

Girona – Malaga, 20:15
Girona gjorde alt i alt en god debutkamp hjemme mot Atletico Madrid sist. Laget ledet 2-0 etter Stuani sine to scoringer (etter 22 og 25 minutt) i ei god stund før Griezmann i Atletico Madrid ble utvist når stadionuret viste 67 spilte minutter. De fleste det skulle gå mot en hjemmeseier, men slik ble det ikke. For først reduserte Correa (78’) før Gimenez utlignet fem minutter før slutt. Denne uken tar det imot et Malaga-lag som åpnet sesongen med 1-0-hjemmetap mot Eibar. Malaga viste tydelig i kampen mot Eibar at laget er svekket etter avgangene til Sandro og Camacho og det var lite positivt spillmessig å ta med fra kampen mot Eibar. Girona har all motivasjon til denne kampen etter gode minner fra hjemmekampen sist som var første kampen deres i LL noensinne. Prestasjonene til Malaga denne sesongen er avhengig av faktorer; aktiviteten i den siste uken i overgangsvinduet og hvor fort de kommer seg på bena. Vi spår en jamn kamp og uavgjort. U

Las Palmas – Atletico Madrid, 22:15.
Las Palmas tapte 1-0 borte mot Valencia i første runde der de lå under 1-0 og fikk Halilovic utvist når dommerklokka viste 34 spilte minutter. Resten av kampen fikk vi et kampbilde der Valencia hadde overtaket mens Las Palmas prøvde seg inni mellom. Som vi nevnte litt lenger oppe så hadde ikke Atletico Madrid den beste sesongåpningen de kunne ha hatt. Laget lå under 2-0 etter 67 minutter før Griezmann ble utvist. Men det hindret ikke Correa og Hernandez i å henholdsvis redusere og utligne. Kamputviklingen gjorde likevel at det var 50/50. Nå møter de et Las Palmas som er ute etter å levere en god hjemmekamp etter at første kampen i LL 17/18 ble ødelagt av tidlig rødt kort og baklengs. Las Palmas bruker å være et greitt/godt hjemmelag, mens Atletico Madrid ser ut til å ikke være i 100 % enda. Alen Halilovic (karantene) er ute hos vertene, Vicente Gomez er tvilsom. Griezmann (karantene) er ute hos gjestene mens Filipe Luis og Gameiro er usikker/tvilsom. Vi ser god verdi og sannsynlighet i uavgjort. U

 

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s