Før runde 3: Premier League

Premier-League-new-launch (1)

Den første kampen i runde 3 er ferdigspilt. Med en scoring langt på overtid på Vitality Stadium, inntar Manchester City tabelltopp og legger press på de andre storlagene. Men før Manchester United tar i mot Leicester hjemme på Old Trafford, skal 4 kamper spilles nå klokken 16.00.

Newcastle v West Ham

To lag som har til gode å ta sine første poeng denne sesongen. Newcastle fikk tøff motstand i serieåpningen, og oppgaven ble ikke lettere når en hodeløs Shelvey ble sendt av banen. Kampen ble fulgt opp med 1-0-tap borte mot nyopprykkede Huddersfield. De møter West Ham som har en Chicharito i scoringsform. Kanskje får vi en målfest à la Southampton-West Ham? Det tas i så fall i mot med åpne armer, da kampene som spilles 16.00 er blanda drops.

Watford v Brighton

Hjemmelaget ser solide ut, og har en overkommelig motstander denne runden.  Brighton står med 0 poeng og 0-4 i målforskjell etter to runder. Her tror jeg Marco Silva styrer Watford til en ny solid seier.

Watford vinner og holder nullen | 3.40 | 4u

Huddersfield v Southampton

EN kamp det stinker 0-0 av. Southampton på bortebane mot Huddersfield uten baklengs de første to kampene.

Riktig res: 0-0

10 | 1u | Coolbet

Crystal Palace v Swansea

Uten tvil, her setter jeg litt på borteseier. Swansea står med ett poeng etter en litt heldig 0-0 kamp mot Southampton. De var gode lenge mot United, men kollapsa totalt mot slutten av kampen. Tror dette blir en veldig jevn kamp, og ser på Palace som knepne favoritter. Men det er Swansea som har klart høyest odds, og prøver meg derfor på en Swansea DNB.

3.04| 3.5u

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s