Fantasy: Bytter runde 3

Da var runde 2 ferdig, og vi «fantasynerder» er igjen i tenkeboksen. Hva gjør man med city-gutta? Kane ut eller inn? Er dette noe du lurer på, kan jeg kanskje gi deg noen synspunkter,som vil hjelpe deg mot toppen i din liga.

 

Tog man kan hoppe på

Først så tenkte jeg, at det kan være hensiktsmessig å se litt på hvordan forrige ukes forslag presterte. Jeg hadde store forhåpninger til Mounie  , men dessverre(for oss som har han) endte det med null målpoeng og 1 gult kort. Han hadde heller ikke mange berøringer, inne i Newcastle sin 16-meter. Bortsett fra et par innlegg som skled av pannen hans, var det generelt en rolig kamp Huddersfield sin spydspiss. Tror dette bare «one of those games» da ingenting stemte, og ville vært tålmodig med han. Til usle 6 m, kan man  tåle at produksjonen ikke er på topp uke inn og uke ut. All Huddersfield sitt offensiv spill flyter igjennom Aron Mooy og vår mann Mounie, så med tanke på det fine programmet ville jeg gitt han noen runder til å bevise seg verdig plassen på laget ditt. David Silva ga oss heller ikke noen valuta for pengene. Det positive var at han var mye involvert på den siste tredje delen, og ser ut som han kan få seg målpoeng når som helst. I mine øyne er han fortsatt en relativ billig og god løsning inn i City sin offensiv. Sitt rolig i båten til etter Bournemouth-kampen, så tar du  heller en vurdering da. Siste mann ut er Sadio Mane. Mane skaffet oss 1 mål, og 8 poeng. Det var lenge tvil om om han kom til å bli hvilt eller ei. men det ble heldigvis(for de som eier Mane) løpekamerat Salah, som ble et offer for Klopp sin rotasjon. Mane ser ut som katalysatoren i Liverpool sitt offensive spill, og til 9.5  mener jeg han er en av de spillerne man må ha på dette tidspunktet i sesongen. I tillegg ser det ut som Countinho blir på Anfield , noe som være positivt med tanke på Mane sin produksjon.

 

 

Ukens viktigste spørsmål(for oss fantasy nerder i alle fall) hvem skal vi bytte inn/ut? Alt er selvfølgelig avhengig av laget du står med, men jeg skal  prøve å gi en generell vurdering av spillere du bør vurdere, uansett hvordan laget ditt ser ut. Nummer en denne uka er Richarlison fra Watford.  Mannen med et av premier League`s feteste navn, har  fanget min interesse som fantasy prospect. I Gw 2 fikk han med seg hele 11 poeng-ikke verst for en 6 m midtbane spiller. det som imponerte meg mest var de såkalte underliggende dataene. Han hadde 6 skudd innen for 16-meteren, noe som var nest mest i hele pl ! bare august-forbannende Kane hadde flere. Richarlison skapte 4 sjanser og hadde hele 12 berøringer inne i boksen, noe som også var i toppen.Til bare 6 m er han et meget godt valg som den fjerde midtbane spilleren din. Kampprogrammet ser heller ikke håpløst( sout, manc, Swa og Wba) med bare 2.5 % eierandel er han også en meget spennende differensial, som kan utgjøre en forskjell i mange kopi lag.  En annen i samme prisklasse, som kan vurderes er Jese. Men på grunn av Stoke sitt program, så er nok vår  venn Richarlison et bedre valg på dette tidspunktet.

Nummer to på min liste  er Harry Kane. Som den dyreste spilleren i fpl, har  Kane som  vanlig  skuffet i august. Med 1 poeng i gw 1 og 2 har spillere begynt å kaste fjorårets toppscorer ut av laget. I det øyeblikket jeg skriver denne teksten, har 106 k  spillere byttet han ut. Tar vi med med virka 80k forige uke så nærmer vi oss 190k. Dette er helt håpløst etter min mening. Han er spilleren med flest skudd inn i boksen, i de to første kampene! Han har i tillegg hatt to stolpeskudd. Som du sikkert forstår er det bare tilfeldigheter som har holdt «hurricane» unna nettmaskene. Spurs har også et meget fint program fremover(Bur,Eve, Swa,whu og Hud) med godt program og kjempe gode underliggende data, så er det bare å trosse mengden, og bytte han inn. Målene kommer, og du vil få problemer med å bytte han inn når massene skjønner at han ikke bare var et «three-year-wonder»….

Siste mann på min liste er erten Javier Hernandez aka Chicharito.  Med to mål i  helgen, har så mange som 394493 byttet han inn. Dette er en spiller jeg hadde god tro på før sesongen, og han viste hvorfor. Begge skuddene hans innenfor 16-meteren satt i kassa. Det er mye som får meg til å seriøst vurdere Chicharito toget  Første grunnen er at West Ham begynner å få tilbake flere nøkkelspillere(les: Antonio og Lanzini) noe som kommer til å frigjøre mer rom for den lille meksikanske snikmorderen. For det andre så har West ham et meget godt program fremover(New, Hud, WBA, Tot, Swa, Bur, Bha og  Cry) Prisen hans er også mulig å svelge- 7.1m for en målsnik, med godt program, ja takk!

 

 

Hva gjør man med city-gutta?

Denne uken er det ingen klare kandidater, som man burde kast på dør. velger derfor å ta for meg et dilemma ,jeg vet vet mange sliter med- hva gjør man med Jesus og KDB? Dette er to spillere som har skuffet enormt, i innledningen av sesong.en neste helg møter det Bouremouth, som er en saftig kamp, og vil mest sannsynlig inneholde mange mål .Spørsmålet er om man tørr å gi de en siste sjanse?.Med Jesus som allerede sunket til 10.4 m og Kdb  i fare for å synke, så er det høy risiko med tanke på lag-verdien . Vi kan begynne med guds sønn, Jesus. Jesus har gitt en tilbakebetaling på hele 2 poeng…. Dette holder selvsagt ikke med tanke på prislappen hans. Jeg mener det beste alternativet er å bytte han ut. Hovedgrunnen til dette er, at det ser ut som Aguero er fokal punktet i city sin offensiv. Jesus har også vært den som har blitt byttet først ut av disse to. Med den prisen, vil du  at spilleren  skal spille opp i mot 90 min hver helg. Du har i mine øyne to gode valg,når det gjelder å få ut Jesus. Nummer en er et direkte bytte mot Kane/Aguero. Nummer to er å nedgradere til Firmino, for investere tungt i midtbanene(Eriksen,Alli og Mane) Spørsmålet er om det er verdt å hitte han  ut? Svaret på dette er veldig avhengig av hvordan laget ditt ser ut. Vil -4  poeng bety Kane, så ville jeg ikke nølt ey sekund . Men hvis dette umulig ville jeg nok sittet rolig i båten.  Er du en av de som har dratt i nød bremsen, og spilt wc, ville jeg Definitivt byttet han ut. Som skrevet lenger opp er Kane/Aguero spillerne du burde vurdere.  KDB er et mye vanskeligere valg etter min mening. Føler det har vært litt tilfeldigheter at han ikke har produsert mål/målgivende enda. De kommer, spørsmålet er bare om du har råd til å vente enda en uke? Det er to hovedløsninger jeg ser for meg. Den ene er et direkte bytte til Eriksen eller Alli. Det vil frigjøre 0.5, som kan distribueres i andre spillere. Den andre løsningen er et bytte mot «Miki» eller Silva, for å frigjøre penger.  Jeg ville nesten bare gjort dette bytte ,hvis frigjøringen av midler betyr  en oppgradering til Kane(med 2 ft).Hvis man må ta en hit, for å gjennomføre dette dobbeltbytte, blir det fort mye verre. Jeg har landet på at det ikke er verdt -4 poeng.Grunnen til dette er at Kdb skal opp mot mot Bournemouth neste helg, og det er bare et tidsspørsmål før han slår til. Men jeg kan forstå de som hitter han ut for «Miki» , Pogba, Eriksen, Alli eller Silva. Da gjenstår bare wc muligheten. Hvis man  er på Wildcard, ville jeg nok utelatt De Bruyne fra laget mitt. Hovedgrunnen til dette er at det er billigere alternativ som ser like gode ut(les: Alli, Eriksen, «Miki», Pogba og Silva) og penger sparer man der det er mulighet. Jeg sier ikke at KDB, ikke vil sanke poeng, for det kommer han til å gjøre! Men jeg mener verdien, altså poeng per million er bedre hos andre spillere.

Til slutt, så vil jeg bare si, stol på magefølelsen din. Er du uenig i det jeg har skrevet, så må du for all stole på dine egne vurderinger istedenfor en vattnisse som meg. Lykke til med Gw 3!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s