Før kampene: Premier League-Søndag

image.jpeg

Søndag 20. august

Huddersfield – Newcastle, 14:30

Mye selvtillit hos Huddersfield etter 3-0 borte mot Crystal Palace. Det kommer til å være god stemning på John Smith´s Stadium på søndag når Newcastle kommer på besøk. Nysigneringen Mounie slo til med to mål mot Crystal Palace. Huddersfield mangler Wells, Stankovic, Cranie og Hogg.

Newcastle med et forventet tap hjemme mot Tottenham, og klubbens manglende aktivitet på overgangsmarkedet begynner nok å bekymre Rafa Benitez. Shelvey er suspendert etter rødt kort sist. Dummett og Lejeune ut med skade sist, og DeAndre Yedlin er usikker til denne.

Da lagene møttes i Championship forrige sesong ble det en seier hver, begge borteseire. I denne kampen tror jeg Huddersfield vil fortsette på bølgen etter seieren mot Crystal Palace og knipe en seier her også. Resultattips: 1-0

Tottenham – Chelsea, 17:00

Rundens storkamp spilles på Wembley. Tottenham med en oppskriftsmessig seier borte mot Newcastle, og skal nå ta fatt på en sesong i et midlertidig hjem. Lamela og Rose er fortsatt ute, og det er usikkert om Trippier rekker denne kampen. Tottenham har ikke tapt de fire siste hjemmekampene mot Chelsea.

Chelsea fikk en verst tenkelig start på sesongen. I tillegg til å tape 2-3 mot Burnley fikk Cahill og Fàbregas rødt kort. Hazard og Bakayoko spilte treningskamp i midtuka, men denne kampen kommer for tidlig for dem. Conte vil ha et problem på midtbanen, og en mulig løsning vil være å flytte David Luiz lengre opp i banen for å spille sammen med Kanté.

Ting går ikke helt på skinner for Chelsea nå i starten av sesongen, og de kan fort få en marerittstart på sesong med tap her mot Tottenham. Tottenham må dog venne seg til tilværelsen på Wembley og hjemmebanefordelen vil nok merkes i mindre grad i denne kampen. Resultattips: 2-1

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s