Før Runden: Runde 2 Lørdag

Alexis-Sanchez-and-Alex-Oxlade-Chamberlain-celebrate-Olivier-Girouds-Arsenal-goal

Lørdag 19. august

Swansea – Manchester United, 13:30

Swansea holdt unna for Southampton og fikk med seg ett poeng i kampen som endte 0-0. En god opplevelse for Swansea selv om Southampton var det beste laget. Gylfi Sigurdsson har meldt overgang til Everton og det blir et stort savn. Llorente, Dyer og Ki Sung-yueng ute med skade, mens Britton er usikker.

Manchester United leverte en knallsterk kamp hjemme mot West Ham og der Man Utd i fjor slet med å sette sjansene ser det ut som at det har løsnet nå. Lukaku markerte seg med to scoringer, og Martial kom inn fra benken og leverte både scoring og målgivende. Shaw, Rojo og Young fortsatt ute med skade. Lite som tilsier store rokeringer til denne kampen.

Et klart svekket Swansea skal ikke være noe stort hinder for Mourinhos menn, og det vil ikke være et stort sjokk om de vinner med to mål eller mer her. Resultattips: 0-3

Bournemouth – Watford, 16:00

Bournemouth åpnet sesongen med tap borte mot West Bromwich. De hadde ballen mye, men klarte kun å produsere to skudd på mål. Defoe kom inn fra benken, og forventes å starte denne kampen. Det var på hjemmebane Bournemouth tok de fleste av poengene sine forrige sesong og de håper på å kunne gjenta det denne sesongen. Wilson og Stanislas er ute med skade, mens Francis er usikker.

Watford med et imponerende poeng i et fyrverkeri av en fotballkamp mot Liverpool etter å ha scoret på overtid. Watford var fryktelig på bortebane forrige sesong og avsluttet serien med 7 strake tap borte. Kaboul, Pereyra og Janmaat ute, mens Deeney er usikker. Resultattips: 3-2

Det har blitt scoret over 2.5 mål i Bournemouths 4 siste hjemmekamper i Premier League, og i Watfords 3 siste kamper. Bournemouth har også scoret minst 2 mål i 5 av 6 siste hjemme, mens Watford har sluppet inn minst 3 mål i sine 3 siste kamper. Et spill på over 2.5 mål til 1.87 hos Feelbet anbefales!

Burnley – West Bromwich, 16:00

Burnley går inn til denne kampen med hevet hode etter å ha slått regjerende ligamester Chelsea 3-2 på Stamford Bridge. På hjemmebane var de solide forrige sesong, der hele 83% av poengene ble samlet. Marney eneste spiller ute med skade.

West Brom fikk en god start med seier hjemme mot Bournemouth. Sanket ikke mange poeng på bortebane forrige sesong, og får en tøff oppgave når de nå reiser til Turf Moor. McAuley mangler fortsatt i midtforsvaret og det samme gjør Morrison. Jonny Evans er usikker, mens Rondón eller Rodríguez kjemper om spissplassen.

To lag med gode opplevelser i første kamp, men Burnley vil nok være veldig motiverte til å starte sesongen på hjemmebane og fortsatt holde Turf Moor som sitt fort. Resultattips: 3-1

Leicester – Brighton, 16:00

I en forrykende kamp mot Arsenal leder Leicester to ganger, men mistet det mot slutten og måtte reise hjem med 4 mål i sekken og null poeng. Vardy viste at han skal fortsette å score mål også denne sesongen, og hjemme på King Power Stadium har de vært solide siden Craig Shakespeare tok over. Mahrez er på vei bort, men vil fortsatt spille for klubben. Iborra er skadet, og Drinkwater og Huth er usikre.

Brighton ga Manchester City kamp lenge i seriepremieren, men det holdt kun i 70 minutter før Agüero og et selvmål av Dunk sørget for at det ble tap. Forrige oppgjør mellom disse to lagene endte med 4-1 seier til Brighton. Brown, Baldock og Kayal ute for gjestene.

Det blir spennende å se hvordan Leicester takler å spille mot et Brighton som vil ligge og vente på kontringer, men Leicester skal ha kvalitetene som trengs for å sikre sesongens første seier her. Resultattips: 2-0

Liverpool – Crystal Palace, 16:00

Skuffende start for Liverpool som måtte se tre poeng glippe på overtid mot Watford. Sikret seg en viktig 2-1 seier i Champions League-kvaliken mot Hoffenheim i midtuka, så spørs det hvor mye returkampen sitter i hodet på spillerne. Coutinho kommer nok ikke til å være med i denne kampen heller, og Lallana er skadet. Tre av de fire siste kampene mellom disse lagene på Anfield har endt med borteseier.

Crystal Palace fikk, mildt sagt, ingen god start hjemme mot Huddersfield. 0-3 mot et nyopprykket lag ser ikke bra ut. Legg til at Zaha er ute i noen uker med kneskade så ser man at Frank de Boer har startet sin Palace-karriere i oppoverbakke. Cabaye er også usikker til denne kampen.

Dette burde bli en komfortabel seier for Liverpool, selv om Palace har hatt et godt tak på de innbyrdes og at de har Champions League å tenke på. Tror vi ser et Liverpool som vil gå ut for å ta ledelsen tidlig og forsøke å spare på kreftene. Resultattips: 2-1

Southampton – West Ham, 16:00

Southampton klarte ikke å score på Swansea, men får en ny mulighet på hjemmebane her mot West Ham. Gabbiadini fikk sjansen fra start, men verken han eller erstatter Austin klarte å score. Gabbiadini er forventet å få en ny sjanse her. Southampton har gått ut med at de ikke vil selge van Dijk i dette overgangsvindet, og han kommer ikke til å spille før vinduet er lukket. Nysigneringen Lemina kan starte denne.

West Ham fikk juling på Old Trafford, og nå venter en ny bortekamp på St. Mary´s Stadium. Antonio kan være tilbake på laget etter å ha gått glipp av forrige kamp. Carroll og Kouyaté er ute, mens Lanzini og Collins er usikre.

Southampton har slitt med å score på mål hjemmebane i de siste kampene, og dette kan fort bli en jevn affære. Ikke forvent mye mål. Resultattips: 0-0

Stoke – Arsenal, 18:30

Stoke med et tøft kampprogram i starten av sesongen, og etter å ha tapt borte mot Everton tar de i mot Arsenal hjemme på Bet365 Stadium. Stoke hentet denne uka Jesé på lån fra PSG og han kan starte allerede denne kampen. Ireland og Affellay usikre kort for Stoke til denne kampen.

Arsenal gikk triumferende ut av 7-målskampen mot Leicester, men får en tøff oppgave borte mot Stoke som de kun har slått én gang på siste sju forsøk borte. Koscielny er suspendert, men Mustafi og Mertesacker kan være tilbake for å tette forsvaret. Sánchez er fortsatt ute.

Arsenal er tunge fremover med Lacazette og Giroud, og forsvaret er på vei ut av sykestua. Kan få det tøft her, men det ligger an til borteseier. Resultattips: 1-3

Arsenal har scoret minst 2 mål i sine 6 siste kamper, og de har scoret minst 2 i 5 av 6 siste møter med Stoke. Jeg spiller Arsenal over 1.5 lagmål til 1.92 hos Feelbet.

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s