Tips til fantasy-bytter

Gameweek 1 er unnagjort, og det tid for å justere- skal du spare overgangen din? eller skal du hoppe på et tog, å håpe på en saftig prisøkning? Eller er det en diamant som imponert deg så kraftig, at du bare må ha han inn? Uansett hvilken båt du er i, skal jeg prøve å hjelpe deg på veien. Kommer til å gå gjennom de spillerne jeg mener er verdt og bytte inn, og de jeg mener du burde holde deg unna.

Først som sist kan jeg begynne med å si at, det mest ideelle er å spare byttet sitt til neste runde. Grunnen til dette er at du vil få mer fleksibilitet neste uke.Du vil ha 1 gw til under belte, og kan legge en plan utifra det-det er ikke lett å analysere lag/spillere etter en gw ! Kunnskap er makt, dette gjelder også i fantasy.

 

Tog man bør hoppe på

Steve Mounie er en spiller jeg vurderte sterkt, før gw 1. Til min store forargelse droppet jeg han og Mounie klinket til med to målpoeng. Han viste alle at, han har kvaliteter som passer premier League –  atletisk, god timing og relativt hurtig for en spiller på hans størrelse.   Til bare 6 m er han en billig bargain, som kan passe perfekt i en trio på topp. Huddersfield  har også meget fint program fremover( New,Sot, Whm, Lei, Brn) Noe som også taler i Mounie sin fordel, er laget spiller en offensiv fotball, og har gode servitører rundt seg(Mooy!)  Noen vil kanskje gi han en uke til, men pga frykt for prisøkning, så anbefaler jeg å hoppe på dette toget.

David Silva :Mye har blitt sagt om den lille magikeren fra Arguineguin, men han seiler opp som en av de beste differensialene etter gw 1. Silva  eies bare av 6.4% og til bare 8 m er han en billig vei, til Man City sin offensiv. Han registrerte seg for en målgivende og tobaps(bonuspoeng) og hele 5 nøkkelpassninger- tredje av alle mildbanespillere.  Jeg mener at han kan være et godt alternativ til De Bruyne, som koster 2 m mer. Prøver ikke å si at Silva vil få mer poeng enn Kdb, men med en prislapp på 8 m , så frigjør det mye midler til andre lagdeler. Det så også ut som at D.Silva lå høyere i banen enn Kdb. Det er en liten risiko mtp rotasjon, men jeg tror at han må spille seg ut av laget før det er noen fare.Kampprogrammet er heller ikke verst( Eve, Bou, Liv, wat, Palace)

til 9.5 m er Sadio Mane et premium valg på midtbanen. Selv om prislappen er heftig, så er det bare å slenge millionene etter det senegalesiske hurtigtoget.  På tross av at både Salah og Firmino fikk flere poeng i gw1, så ser det ut som Mane er den med best form av de tre- rykket, teknikken og avslutter egenskapene lover godt for lfc-fans og fantasy-spillere som har han på laget.  Jeg spår Mane som årets poengkonge i fantasy, og mener han er det beste valget i Liverpool angreps-arsenal . Kampprogrammet er ikke optimalt( Cp, ars, City, Brn, Lei) men som man sier, «form over kampprogram».

Andre spillere som bør vurderes er Phil Jones, Bertrand, Firmino, Mooy og Ben Davis  og kolasinac(de mest opplaget: Kane, Lukaku, Alli og Aguero er ikk inkludert), da jeg regner de fleste har dem fra før)

 

 

Spillere man burde unngå / bytte ut

Zaha(7m) imponerte stort i forsesongen, med 1 mål og 2 målgivende på 4 kamper. Dette har ført til at han er en av de mest populære spillerne i det mindre prissjiktet. Første kamp endte med null feilpoeng og skade. De ryktes at han er ute i opp til 4 uker. For å unngå prisnedgang anbefaler jeg å bytte han ut fort som bare det. Gode erstattere for samme pris kan være Willian og Ramsey.

Med to målgivende, dødball ansvar og 11 poeng på Fpl er det mange som ser til  Xhaka(5.6 m) som sin fjedre mann på midtbanen. Han er byttet inn nesten av 12 000, og har steget med 0.1  m allerede. Mitt råd er å bli igjen på perrongen, å la toget kjøre av gårde. Xhaka er en vandrende kortmaskin-5 gule og 2 røde på 33 matcher for Arsenal. Han har heller ikke sanket mye målpoeng-2 mål og 6 målgivende. Jeg ser ingen grunn til at disse tallene skal skyte til himmels, fra en defensiv midtbanerolle blir det ikke mye poeng på fpl! mer logiske valg kan være  James Ward-Prowse(5.5 m), Atsu(5m) Fraser(5.5m) og Mooy (5.5 m)

Gabbiadini (7m)registrerte seg for 5 skudd innenfor 16-meteren, men traff ikke mål.. Gabbiadini kan være fristende for mange mtp det saftige kampprogrammet til Southampton. Eneste problemet er Austin. Jeg har en ekkel magefølelse på at Austin tar plassen hans. Sånn jeg ser det er det bare plass til en av de, og mtp prestasjonen til Gabbiadini i gw 1, så tror jeg Charlie Austin får sjansen fra start mot West ham. Gode valg som erstattere er Mounie (6m)og Jay Rodriguez(6 m)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s