TABELLTIPS SERIE A 2017/2018: 13-20

image.jpeg

19. august begynner den italienske fotballen å rulle igjen, og forventningene til årets sesong har virkelig skutt i taket etter en innholdsrik sommerpause.

Juventus vil være favoritter igjen etter 6 strake seriemesterskap, men bak dem lurer den gamle storheten AC Milan som nå vifter med dollarsedlene. Roma skal starte på nytt med ny trener og sportssjef, mens Napoli vil fortsette og utvikle den fantastiske offensiven de hadde i fjor. Vi vil også få møte noen spennende nyopprykkede lag, hvor blant annet Benevento er i Serie A for aller første gang. Her er mitt tabelltips for denne sesongen:

13. PLASS: UDINESE

Mange tippet Udinese til å rykke ned forrige sesong, men nok en gang viser de sin evne til å grave frem talenter og få dem til å prestere på A-laget. Tjekkeren Jakub Jankto var en av dem som virkelig viste seg frem i fjor, hvor det tilogmed skal ha fått Arsenal interessert i ham. Seko Fofana og Ali Adnan var også meget imponerende tilvekster i fjor. Men det har ikke bare vært ros og få, for en del av fansen har ytret sine mishagsytringer mot manglende ambisjoner, og mener at det bare er en klubb som driver med kjøp og salg for å tjene penger. Eierfamilien Pozzo eier Udinese, Granada og Watford, hvor sistnevnte er klubben det har blitt satset mest på i det siste. Det går mot nok en sesong i ingenmannsland.

På keeperplassen har Orestis Karnezis vært stabil de siste sesongene, men de har også 21-åringen Simone Scuffet i bakhånd. Udinese varierer i sine formasjoner, men for det meste spiller de med 5 bak. Danilo er kapteinen og lederen i midtforsvaret, men den temperamentsfulle brasilianeren kan ofte gå for langt med sin aggressivitet og duellstyrke. Samir, Molla Wague, Gabrielle Angella og Igor Bubnjic er resten av midtstopperne, hvor de ikke holder samme nivå som Thomas Heaurtaux og Felipe som spilte der i fjor. De har nå henholdsvis dratt til Hellas Verona og SPAL. Kantrollene er kanskje deres sterkeste posisjoner, hvor irakeren Ali Adnan har vært solid på venstre de siste sesongene med en livsfarlig venstrefot. De har også hentet U21-landslagsspiller for Italia Guiseppe Pezzella fra Palermo som bra back-up. Silvan Widmer opptar hele høyresiden med sine endeløse løp både defensivt og offensivt. Sveitseren har vært linket til større klubber i lang tid men har ennå ikke dratt.

På midten kommer Jakub Jankto (21 år) og Seko Fofana (22 år) fra gode sesonger i fjor. Bak dem holder rutinerte Emil Hallfredsson fortsatt koken hvor han holder laget sammen defensivt. Panagiotis Kone er tilbake fra lån i Granada, mens unggutten Simone Pontisso er tilbake fra lån i SPAL. På offensiv midtbane er Antonin Barak kommet inn fra Slavia Praha, nok et tsjekkisk talent som forventes å lyse opp Serie A denne sesongen. I tillegg har svensken Svante Ingelsson blitt hentet inn fra Kalmar, men det er spørs om venstrekanten får så altfor mange muligheter på førstelaget i år.

På topp finnes fortsatt Cyril Thereau. Den rutinerte franskmannen fortsetter å score regelmessig hver sesong (12 i fjor), og denne sesongen har han en ny partner i Kevin Lasagna. Italieneren hadde 14 scoringer for Carpi i fjor, så Udinese har nok en gang ha funnet seg et bra spisspar etter at Duvan Zapata dro tilbake til Napoli. Rodrigo De Paul kom fra Valencia i fjor men fikk ikke sitt gjennombrudd i fjor, mens kroatiske Stipe Perica er en bra back-up spiss.

Udinese har en god nok stall til å være langt unna nedrykk også i år, særlig da på spissplass hvor de har målscorere. De har en fin midtbane som har ett års Serie A-erfaring på ryggen, samtidig som at de har hentet inn nye talenter som de vet å utvikle. Det blir en business-as-usual sesong i Udine.

OVERGANGER:

Inn:

Riad Bajic (Konyaspor)

Guiseppe Pezzella (Palermo)

Bram Nuytinck (Anderlecht)

Antonin Barak (Sparta Praha)

Svante Ingelsson (Kalmar)

Albano Bizzari (Pescara)

Ut:

Guilherme (Deportivo)

Felipe (SPAL)

Emmanuel Badu (Bursaspor)

Davide Faraoni (Crotone)

Thomas Heurtaux (Hellas Verona)

Duvan Zapata (Napoli)

Sven Kums (Watford)

14.PLASS: HELLAS VERONA

Den gamle storheten er tilbake i Serie A etter å ha endt på 2. plass i Serie B i fjor. De startet sesongen fantastisk og så ut til å cruise inn til opprykk, men falt av mot slutten og klarte bare så vidt og sikre 2. plassen. I stallen har de en del rutine fra Serie A hvor de fleste tror at Fabio Pecchia skal klare å holde Verona unna nedrykk.

I mål er Marco Silvestri hentet fra Leeds og forventes å starte sesongen. De spiller i en 4-3-3 formasjon, og nye midtstoppere har kommet inn for å forsterke den lagdelen. Martin Caceres er ny fra Juventus, i tillegg til Thomas Heurtaux fra Udinese. Unggutten Alex Ferrari er tilbake fra lån i Bologna, og de har Antonio Caracciolo og Nicolo Cherubin i bakhånd. På venstreback er Samuel Souprayen bankers. Franskmannen har vært solid der de siste sesongene og er til å stole på. På høyre spiller Michelangelo Albertazzi.

Sentralt var Marco Fossati var viktig i opprykkssesongen fjor og er hentet permanent fra Cagliari, mens Romulo og Bruno Zuculini gir midtbanen bra Serie A-kvalitet. Marcel Buchel er hentet inn fra Empoli og kan spille sentralt og på venstre, og Mattia Valoti er en spennende unggutt som kan få vise seg frem i år.

På topp er Giampaolo Pazzini selvskreven, hvor den rutinerte italieneren banket inn 23 mål i Serie B i fjor. Alessio Cerci er også hentet fra Atletico etter en lang periode på benken. Den hurtige italieneren husket for sin fantastiske periode i Torino. Antonio Cassano så ut til å utgjøre en fantastisk trio på topp, men han angret på overgangen p.g.a hjemlengsel. Juanito Gomez og Daniele Verde er også muligheter på topp.

Hellas Verona har styrket en allerede rutinert tropp med kvalitet i Martin Caceres og Alessio Cerci og ser bra ut før sesongstart. Hvis man sammenligner med flere lag i bunnsjiktet i ligaen har Hellas en bedre stall enn de fleste og bør sikte seg inn mot en sikker plass ganske greit.

OVERGANGER:

Inn:

Marco Fossati (Cagliari)

Alessio Cerci (Atletico Madrid)

Thomas Heurtaux (Udinese)

Martin Caceres (Southampton)

Nicolo Cherubin (Bologna)

Marcel Buchel (Empoli)

Daniele Verde (Roma)

Bruno Zuculini (Man City)

Marco Silvestri (Leeds)

Ut:

Filip Helander (Bologna)

Lucas Siligardi (Parma)

Eros Pisano (Bristol City)

Federici Viviani (SPAL)

15.PLASS: CHIEVO

Chievo er den klubben det er populært og se ned på for andre Serie A-fans, hvor de beskrives som et gammelt, grått og kjedelig lag. 14. plass i fjor er vanlig prosedyre for Chievo som har blitt et etablert Serie A-lag. Det er ikke mange som liker å møte Chievo på Stadio Bentegodi, for der møter de alltid et aggressivt og kompakt lag. Til denne sesongen sikter de seg inn mot nok en trygg tabellplassering.

I mål har de et sikkert kort i Stefano Sorrentino, hvor 38-åringen har enormt med erfaring fra Serie A. Chievo spiller som oftest en 4-3-1-2 formasjon, og har ekstremt med rutine hos midtstopperne. Dario Danielli, Bostjan Cesar og Alessandro Gamberini er alle 35 år eller eldre, og kommer fort til å være viktige brikker i Chievo sin defensiv. På høyrekanten er det mer rutine i Nicolas Frey, mens Pawel Jaroszynski er en ny venstreback henter fra polske Cracovia.

Midtbanen er full av fysiske og krigerske spillere i Ivan Radanovic og Lucas Castro, i tillegg til finnen Perparim Hetemaj som er en notorisk kortsanker. Litt mer offensiv kvalitet er hentet i Gianluca Gaudino fra Bayern Munchen, hvor den 20-årige italienske playmakeren ikke fikk det til å stemme i sin tid i Tyskland. I den offensive midtbanerollen spiller Valter Birsa som er kjent for sine langskudd og fine døballfot, noe som er viktig i Chievo sin spillestil. På topp er det hentet to spillere fra Cesena i Serie B: Vingen Luca Garritano og spissen Alejandro Rodriguez. Sistnevnte kommer fra en middels sesong med usle 5 scoringer, mens førstnevnte er en spennende ving som har mange U21-landslagskamper for Italia, men det er spørs hvordan han vil passe inn i deres vingløse formasjon.

Det kan godt hende han omskoleres til spiss, en posisjon hvor Chievo har en del skyts. Kaptein og legende Sergio Pellissier holder fortsatt koken 38 år gammel, og scorer nesten alltid et sted mellom 5 og 10 mål hver sesong. Riccardo Meggiorini er nok en spiss over 30 hvor han er viktig for laget med sine konstante bakromsløp, mens Roberto Inglese ble deres toppscorer i fjor med 10 mål. Manuel Pucciarelli er hentet inn som back-up fra Empoli, så de har en ganske fin angrepsrekke.

Chievo fortsetter og få mye ut av aldrende spillere, men det er spørs hvor lenge de vil holde før de må begynne med et generasjonsskifte. Men i en liga som Serie A som ofte har lavt tempo kan de gjøre seg gjeldende med sin rutine, og når de har spisser på topp som alltid scorer mål er det en fin oppskrift for å holde seg unna den verste nedrykksstriden.

OVERGANGER:

Inn:

Alejandro Rodriguez (Cesena)

Luca Garritano (Cesena)

Gianluca Gaudino (Bayern Munchen)

Pawel Jaroszynski (Cracovia)

Michele Rigione (Cesena)

Manuel Pucciarelli (Empoli)

Ut:

Paul-Jose Mpoku (Standard Liege)

Tomasz Kupisz (Cesena)

Nicolas Spolli (Genoa)

Mariano Izco (Crotone)

16. PLASS: BENEVENTO

Benevento er det andre laget som rykker opp til Serie A fra Lega Pro på 2 år, hvor laget fra Campania rykket opp etter play-off. Særlig på hjemmebane var de meget sterke med 13-6-2 med 18 000 ville fans på Stadio Vigorito. Veldig få gir laget til Marco Baroni noen sjanser denne sesongen, men med deres smarte overganger og enorme fanbase i ryggen kan laget fra sørkysten overraske.

På keeperplassen har de hentet inn Vid Belec fra Carpi som har vært solid i Serie B i flere sesonger. Fabio Lucioni er kaptein og midtstopper og har vært med på reisen helt fra tiden i Lega Pro. Han er en viktig lederfigur i en forsvarsrekke som skal få jobbe hardt denne sesongen. De har også hentet inn gode forsterkninger i midtstopper Andrea Costa som kommer fra solide prestasjoner i Empoli, og høyreback Gaetano Letizia er hentet fra Carpi. Michele Camporese og Emanuele Padella er midtstoppere som fortsatt er i klubben, mens Gianluca Di Chiara er hentet til venstrebacken fra Perugia, og Lorenzo Venuti er tilbake på nok et lån fra Fiorentina etter å ha imponert i Serie B.

De har også hentet inn Raman Chibsah fra Sassuolo permanent, hvor den defensive midtbanen var ekstremt viktig i fjor med sine ballvinnende egenskaper. Danilo Cataldi er også hentet fra Lazio, en spiller med uforløst potensiale. Nicolas Viola og Mirko Eramo er spillere som var viktige i opprykket i fjor og utgjør en solid sentral midtbane. På vingen har de hentet inn lynhurtige Marco D’Alessandro fra Atalanta som kan få sitt gjennombrudd her når han blir satset på. Amato Ciciretti hadde 6 mål og 12 assist i fjor og er en viktig del av laget, mens Fabio Ceravolo var toppscorer med hele 20 mål i fjor. George Puscas som scoret det avgjørende målet i opprykksfinalen er hentet permanent fra Inter, i tillegg til Massimo Coda som har ett rykte som fast målscorer i Serie B (16 i fjor).

Benevento er de flestes bunnkandidat, men de har gjort smarte overganger og rår over en stor stall med mye kvalitet. Når man sammenligner med andre lag som Crotone og SPAL ser Benevento sterkere ut, hvor de også har beholdt mange av spillerne fra opprykkssesongen. Chibsah kommer til å ta for seg på midtbanen, og forsvarsrekka har rutine i spillere som Costa og Keeper Belec. Fremover har de også mange målscorere som kan levere målpoeng. Et hjemmesterkt Benevento har gode muligheter til å holde seg oppe denne sesongen.

ODDSTIPS: Benevento rykker ikke ned til 2.40 på Unibet

OVERGANGER:

Inn:

Gianluca Di Chiara (Perugia)

Danilo Cataldi (Lazio)

Gaetano Letizia (Carpi)

Vid Belec (Carpi)

Massimo Coda (Salernitana)

Andrea Costa (Empoli)

Andrew Gravillon (Inter)

Raman Chibsah (Sassuolo)

Marco D’Alessandro (Atalanta)

Berat Djimisti (Atalanta)
Ut:

Alessio Cragno (Napoli)

Filippo Falco (Bologna)

17.PLASS: BOLOGNA

Roberto Donadoni går mot sin tredje strake sesong i Serie A med Bologna, hvor de har etablert seg i ligaen etter opprykket i 2015. En 14. og en 15. plass er fasiten de siste to sesongene, og i fjor endte de 9 poeng unna nedrykk. Bologna er en tidligere storhet som har høyere ambisjonsnivå enn de er på nå, men det tar tid å bygge et lag. På overgangsfronten har det vært ganske rolig så langt, hvor mesteparten av laget fra i fjor skal satses på videre. Til denne sesongen vil de håpe på å utvikle et angrepsspill som bare ga 40 scoringer i fjor, det er der skoen trykker aller mest.

I mål er Antonio Mirante selvskreven bak en backfirer som inneholder noen nye fjes: Giancarlo Gonzalez er hentet fra Palermo og Sebastien De Maio kommer fra Anderlecht. Det er to spillere som kjemper om å spille midtstopper sammen med kaptein Daniele Gastaldello. Bologna spilte 4-3-3 gjennom hele fjorårssesongen, og hadde da Adam Masina fast på venstrebacken. Den høyt vurderte italieneren er fortsatt i klubben, mens svensken Emil Krafth og Grekeren Vasilios Torosidis rullerer på høyrebacken.

Ungarske Adam Nagy (21 år) ble hentet i fjor og fikk mye spilletid dypt på midten, sammen med Godfred Donsah (21 år) er en boks-til-boks spiller og er motoren i laget. Saphir Taider er en spiller som står for det mer offensive, men skuffet litt i fjor med bare 3 scoringer. Det kan fort hende han skyves ut av Simone Verdi som imponerte veldig i fjor, særlig med sine fantastiske langskudd. De har også hentet inn Andrea Poli fra AC Milan, så det blir spennende å se hvordan den midtbanekonstellasjonen blir.

På topp er det lettere å lese hvordan det blir, hvor Ladislav Krejci er sikker på venstrekanten. Han hadde en fin sesong i fjor med 1 scoring og 8 assist. På høyre kan Anthony Mounier spille, men han er tilbake etter et svakt utlån til Atalanta. Det kan dermed heller bli gjennombruddssesongen til Federico Francesco, sønnen til Roma-trener Eusebio Di Francesco.Unggutten kom inn som innbytter i mange kamper i fjor og gjorde sakene sine bra. På spissplassen er Mattia Destro et sikkert kort som scorer mellom 8 og 12 mål hver sesong.

Vanligvis ville man satt Bologna på sikker plass fra nedrykk, men til nå er det urovekkende hvor lite de har forsterket laget. Destro er nesten den eneste kilden til scoringer i laget, hvor det virkelig ser tynt ut fremover. De har også mistet Blerim Dzemaili som scoret 8 mål fra midtbaneposisjon i fjor som er vanskelig å erstatte. Stallen ser også veldig tynn ut. Midtbanen har mange spennende unge spillere men den mangler rutine. Det skal ikke mye til for at Bologna befinner seg i en nedrykksstrid i år.

OVERGANGER:

Inn:

Sebastien De Maio (Anderlecht)

Giancarlo Gonzalez (Palermo)

Andrea Poli (AC Milan)

Cesar Falletti (Luqueno)

Ut:

Blerim Dzemaili (Montreal Impact)

Marios Oikonomou (SPAL)

Luca Rizzo (SPAL)

Nicolo Cherubin (Hellas Verona)

18.PLASS: CAGLIARI

Cagliari hadde en meget fin sesong i fjor etter opprykket fra Serie B. Tilslutt klarte de seg med meget god margin på en 11. plass. Nå begynner den vanskelige andresesongen, hvor nøkkelspillere har dratt. Bærebjelker i Mauricio Isla og Bruno Alves har dratt og svekket forsvaret betraktelig, i tillegg har også midtbanedirigent Di Gennaro gått til Lazio. Laget fra Sicilia var meget sterke på hjemmebane i fjor med 11-3-5, noe de trenger å opprettholde denne sesongen.

I buret kan det bli kamp mellom rutinerte Rafael og Alessio Cragno som har returnert etter et bra låneopphold i Benevento. I forsvaret har det blitt mye utskiftninger, hvor Marco Andreolli (Inter) og Filippo Romagna (Juventus) er nye midtstoppere inn. Luca Ceppitelli får en viktig oppgave i å lede fembacks-rekka i Bruno Alves sitt fravær, mens Marco Capuano, Fabio Pisacane og Bartosz Salamon også kjemper om en midtstopperplass.

På midtbanen imponerte den 20-årige italieneren Nicolo Barella i fjor og får nok mye spilletid også i år. Luca Cigarini er hentet inn som playmaker fra Sampdoria, mens Daniele Dessena og Simone Padoin er spillere med mye Serie A rutine. Paolo Farago er hentet også inn fra Novara i det som kan sees på som en ganske kjedelig men stabil Cagliari-midtbane, hvor brasilianeren Joao Pedro er en av få med tekniske og offensive kvaliteter. Den 37-årige legenden Andrea Cossu er også hentet tilbake til klubben, men det er spørs hvor god form den lille teknikeren er i nå.

Offensivt dreier det meste seg om spissene i Cagliari sin 3-5-2 formasjon, hvor Marco Borriello hadde en fantastisk sesong i fjor med hele 16 mål. 35-åringen har hurtigtoget Marco Sau ved sin side, med en Diego Farias i bakhånd som også leverte scoringer i fjor (7).

Det kan fort bli en tøff andresesong for Cagliari etter tapet av viktige nøkkelspillere, og erstatterne er ikke på aller øverste nivå. De er avhengige av at Borriello fortsetter å overraske på topp, for det kommer lite mål fra midtbanen. En skade på ham ville vært alvorlig. De kan håpe på at de nyopprykkede lagene er så svake at de ikke kommer i problemer, men det skal ikke mye til før det går galt.

OVERGANGER:

Inn:

Filippo Romagna (Juventus)

Senna Miangue (Inter)

Paolo Farago (Novara)

Andrea Cossu (Olba)

Luca Cigarini (Sampdoria)

Marco Andreolli (Inter)

Ut:

Nicola Murru (Sampdoria)

Dario Del Fabro (Juventus)

Davide Di Gennaro (Lazio)

Victor Ibarbo (Sagan Tosu)

Marco Fossati (Hellas Verona)

Simone Colombi (Carpi)

Bruno Alves (Rangers)

Mauricio Isla (Fenerbache)

19.PLASS: SPAL

SPAL hadde en eventyrsesong i fjor som endte i opprykk. Laget fra Ferrara vant tilogmed Serie B som nyopprykket fra Lega Pro. Nå skal det spilles Serie A-fotball på deres lille stadion Paolo Mazza, og det blir fantastiske borteturer til legendariske stadioner som San Siro og San Paolo. Trener Leonardo Semplici har gjort en fantastisk jobb så langt, men dette blir hans største utfordring noensinne.

I mål har stortalentet Alex Meret kommet inn på lån fra Udinese i tillegg til Alfred Gomis fra Torino. Keeperen blir ekstremt viktig i et lag som kommer til å få mange sjanser mot seg denne sesongen. SPAL spilte en 3-5-2 i fjor, og kommer nok til å benytte seg av en lignende defensiv formasjon i år. Mye nytt er hentet inn i forsvarsrekka, hvor venstreback Pa Konate og midtstopper Saul Vaisanen begge kommer fra svensk fotball. Flere midtstoppere er hentet inn i Marios Oikonomou på lån fra Bologna og Felipe fra Udinese. Høyreback Federico Mattiello kommer på lån fra Juventus og utgjør en forsvarsrekke som har spilt lite sammen og trenger tid for å fungere optimalt. Francesco Vicaro og Daniel Gasparetto er de to av spillerne som også var i klubben i fjor.

Midtbanen er også full av innlånte spillere, hvor Federico Viviani, Alberto Grassi og Luca Rizzo alle er sentrale midtbanespillere på lån fra Serie A klubber. Mariano Ari, Luca Mora og Eros Schiavon er rutinerte spillere på midten som var med klubben på opprykket i fjor, noe som utgjør en solid midtbane. På høyre kantrolle er Manuel Lazzari som var en av deres beste spillere i fjor, mens Filippo Costa er hentet på lån fra Chievo og spiller på venstre. På topp var Mattia Finotto og Sergio Floccari gode i fjor, men Mirco Antenucci var den beste med 18 mål. De har også hentet inn Alberto Paloschi som har hatt en meget tung stund i Swansea, men har hatt meget gode sesonger i Chievo tidligere.

SPAL går mot en tung sesong, hvor de har prøvd febrilsk og hente inn en haug av spillere med noe erfaring fra Serie A. Å spille sammen en slik gruppe blir ikke bare enkelt, hvor de er avhengige av å være en defensivt god enhet for å kunne henge med i de fleste kampene. De fleste av lånene er også spillere som ikke har prestert nevneverdig i sine klubber tidligere. Spissene har en del mål i Serie B, men det blir mye tøffere en divisjon opp, og i tillegg er det lenge siden Alberto Paloschi har prestert.

OVERGANGER:

Inn:

Alberto Paloschi (Atalanta)

Alex Merte (Udinese)

Felipe (Udinese)

Pa Konate (Malmø)

Saul Vaisanen (AIK)

Federico Mattiello (Juventus)

Federico Viviani (Hellas Verona)

Filippo Costa (Chievo)

Alfred Gomis (Torino)

Alberto Grassi (Napoli)

Marios Oikonomou (Bologna)

Luca Rizzo (Bologna)

Ut:

Nicolas Giani (Spezia)

Tommaso Silvestri (Trapani)

Michele Castagnetti (Empoli)

Gianmarco Zigoni (AC Milan)

Kevin Bonifazi (Torino)

Simone Pontisso (Udinese)

Paolo Ghiglioe (Genoa)

20. PLASS: CROTONE

Crotone var fjorårets mest sjarmerende historie, hvor det nyopprykkede laget hadde en ‘great escape’ av de sjeldne. Lenge så de fortapt ut i nedrykkssonen, men en fantastisk sluttspurt ledet til at de holdt plassen på sesongens siste dag. De var en gruppe med enorm ståpåvilje og en fantastisk moral. Til denne sesongen har mange av nøkkelspillerne dratt, og Davide Nicola har en meget tøff oppgave foran seg.

På keeperplass er Alex Cordaz bankers, hvor italieneren sto for noen fantastiske og matchvinnende redninger i fjor. På midtstopperplass spiller Federico Ceccherini og spanjolen Leandro Cabrera, sistnevnte er hentet fra Real Zaragoza. De har også hentet inn Arlind Ajeti fra Torino og har Noe Dussene i bakhånd. Bruno Martella var solid på venstrebacken i fjor, mens Mario Sampirisi og nyinnkjøpte Davide Faraoni fra Udinese opptar høyrebacken.

På midten kommer svensken Marcus Rohden fra en god sesong i fjor, mens Andrea Barberis er en god ballvinner på midten. De har også hentet inn rutine i Mariano Izco fra Chievo, og venstrekant Oliver Kragl fra Frosinone. Giovanni Crociata er en unggutt som er lånt inn fra AC Milan, noe som trengs i det som er en tynn lagdel tallmessig.

På topp er blant andre Aleksander Tonev, en spiller som ikke utrettet mye i fjor. Andrea Nalini kom fra lavere divisjoner og gjorde en god jobb i fjor, mens Simy er en stor targetspiss som blir viktig i kontringsspillet. Ante Budimir er hentet fra Sampdoria etter at han fikk veldig lite sjanser der, og Marcelo Trotta er hentet på lån igjen fra Sassuolo. Særlig Trotta var viktig å få tilbake, hvor italieneren hadde 3 mål og 5 assist i fjor. Men savnet av Diego Falcinelli vil bli stort etter hans 13 ål i fjor på lån fra Sassuolo. Utenom han var det ingen som scoret mer enn 3 mål. Håpet er at Budimir skal finne tilbake til scoringsformen han hadde for Crotone når de var i Serie B.

Crotone hadde en fantastisk historie i fjor, men det blir ekstremt vanskelig å gjenskape den prestasjonen. Særlig er tapet av Falcinelli stort, men de mistet også rutinerte midtbanespillere i Lorenzo Crisetig og Leonardo Capezzi etter at lånene utløpte. Stallen er tynn, og forsvaret har ikke blitt styrket nevneverdig. Cordaz trenger nok en fantastisk sesong i buret, og de trenger å finne få frem en spiss som leverer scoringer. Innsats og moral tok dem langt i fjor, men det skal holde hardt i år.

ODDSTIPS: Crotone rykker ned til 2 i odds hos Unibet

OVERGANGER:

Inn:

Oliver Kragl (Frosinone)

Leandro Cabrera (Zaragoza)

Davide Faraoni (Udinese)

Mariano Izco (Chievo)

Giovanni Crociata (AC Milan)

Arlind Ajeti (Torino)

Marcello Trotta (Sassuolo)

Ante Budimir (Sampdoria)

Ut:

Diego Falcinelli (Sassuolo)

Lorenzo Crisetig (Bologna)

Leonardo Capezzi (Sampdoria)

Gianmarco Ferrari (Sassuolo)

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s