Manchester United v West Ham

80D4D6C46D4D483089BFD970D8F3AA93.jpg

Søndag ettermiddag spilles den siste kampen i sesongens første runde! Manchester United tar i mot West Ham og en gammel kjenning i Chicharito. Kan «den lille erten» sette kjepper i hjulene for Mourinho & co?

Man Utd var kanskje best av alle PL-lagene tidlig i Pre-season, men etter 2-0 mot Manchester City og uvagjort/seieren mot Real Madrid, har de sett mer rustne ut. Det går tregere i angrep, produseres mindre store målsjanser og forsvaret er på ville veier. Den bakre fireren er på ingen måte satt, og det er vanskelig å si hvilken firer Mourinho kommer til å mønstre i søndagens kamp. Valencia er bankers, men utover det ser midtstopperne like gode/dårlige ut. Blind på venstrebacken har vært dårlig, men det er godt mulig han får tillit mot West Ham.

The Hammers har ikke hatt en god pre-season, og har sluppet inn 8 mål i de tre siste treningskampene. 3 av disse kom i kampen mot Man City, hvor West Ham ble herjet med store deler av kampen. Lysglimtet var innhoppet til Chicharito, som virket pigg til tross for lite kamptrening.
West ham stiller trolig med en grei midtbanetrio i Snodgrass, Obiang og Noble . I angrep får vi trolig se Ayew, Arnautovic og Chicharito. Med de tre angrepsspillerne blir det ikke enkelt for Manchester United å holde nullen, i alle fall ikke slik forsvaret deres har sett ut til nå.

Hjemmelaget er for store favoritter i denne kampen, og jeg velger derfor å sette ett solid handicapspill på West Ham.

West Ham + 1.75
1.75 (10 units) Feelbet

Spill hos Feelbet HER

West Ham-tap med ett mål, eller bedre resultat, gir gevinst!
4 units i minus dersom United vinner med to. Hele innsatsen tapes bare dersom Man Utd vinner med 3 eller mer.

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s