Sesongspill Premier League 2017/2018

article-2254520-16A100EA000005DC-952_634x518
Om bare noen timer er det endelig kick off i Premier League! Her er målscorer og kortspesialer til årets sesong.

Emre Can over 4,5 kort @1,85 UB 10u

Kommer til å spille fast på midtbanen til Liverpool denne sesongen om han holder seg skadefri. Ligger nesten alltid og lukter på kort når han spiller. Fikk til sammenlikning 6 kort på 26 starter i fjor.

Drinkwater under 7,5 kort @ 1,85 UB 8u

Er ikke så grisespiller som folk vi ha det til. Har på sine 3 sesonger i Pl bare fått 10 gule og 1 rødt kort. Dette tilsvarer kort per 636 minutt. Det som motsier spillet er at han mest sannsynligvis kommer til å spille rundt 30 kamper og at kortene har kommet hyppigere den siste sesongen sammenliknet med de foregående. Uansett, linjen er fortsatt alt for høy i mine øyne. Coolbet med 4,5 linje på samme spill.

Leroy Fer over 6,5 kort @2 8u
Leroy Fer flest kort i turneringen @51 1u

Ble brukt i en midtbane-treer i fjor for Swansea, der han jevnt plukket mange kort i løpet av sesongen (9). Kynisk spiller som ikke er redd for å ta gule kort for laget, selv om han ikke har noe stygg spillestil.  Er i mine øyne den beste outsiderne til å ta flest kort i løpet av sesongen.

Joshua King over 9,5 mål @2,10 UB 9u

Scoret 16 mål forrige sesong. Ser ingen grunn til at han skal score mindre enn 10 mål om han holder seg skadefri. Grunnen til at linjen er såpass lav har med kjøpet av Defoe å gjøre. King vil da høyst sannsynlig spille bak Defoe de kampene han ikke får spille spiss. Er også målfarlig i den posisjonen. Coolbet kjører 11,5 linje på samme spill.

Rashford under 12,5 mål @1,85 CB 9u

Scoret 5 mål i fjor i løpet av 1703 minutter spill. Han vil nok få spille mer spilletid i år, men spissplassen er uansett okkupert av Lukaku, så sant han holder seg skadefri. Ingen tvil om at Rashford er en spennende spiller, men sjansene for at han scorer over 12 mål fra vingen syntes jeg er lite sannsynlig. Unibet med linje på 10,5 på samme spill.

 

Kelechi Iheanacho over 10,5 mål @2 9,25u Bet355
Kelechi Iheanacho under 13,5 mål @1,85 10u UB

2 Spillselskap som er veldig uenig i linjene. Vanskelige linje og si noe om ettersom at Leicester blant annet har mange spisser som skal konkurrere om spilletiden. Kjører derfor et fint verdispill istedenfor. Scorer han under 10,5 eller over 13,5 taper man 0,75 units. Scorer han 11, 12 eller 13 blir det jackpot og 17,75 units i pluss.

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s