Sesongspill Premier League

Alexis-Sanchez-and-Alex-Oxlade-Chamberlain-celebrate-Olivier-Girouds-Arsenal-goal

I morgen starter Premier League når Leicester gjester Emirates Stadium. Flere av topplagene har brukt store summer på sogneringer i sommer, men hvem troner øverst på tabellen etter 38 serierunder?

Vinner

Manchester City er de største favorittene til å ta ligagullet denne sesongen. Pep har forsterket forsvaret med Mendy, Walker og Danilo, samt fått inn Ederson som tar over keeperplassen for en meget svak Bravo. City har nå god dekning i Forsvaret og på keeperplassen, noe som var deres største svakhet i fjor. Med så mange klassespillere fremover i banen, og en tilnærmet skadefri tropp (pdd), bør de lyseblå fra Manchester vinne Premier League i år.

Mye kan skje og flere lag kan overraske. Manchester United har forsterket stallen, og fått inn beistet og storscoreren Lukaku, men er laget godt nok til å utfordre rivalene?

Chelsea ser svekka ut etter sommeren, da særlig på grunn av alt styret rundt Costa og en eventuell overgang bort fra klubben. Costa var den viktigste spilleren til Chelsea i fjor. Særlig på høsten var det Costa som sto frem og avgjorde viktige kamper. Morata kommer ikke til å være det samme uromomentet for motstandere, og jeg tviler på han leverer like godt.

Arsenal, Tottenham og Liverpool er outsidere til å vinne PL, men jeg tror det er Arsenal som ender øverst på tabellen av disse tre. Wenger har gjort to gode signeringer i Kolasinac og Lacazette. Sistnevnte er målscoreren Arsenal har savnet de siste årene, og han kan bli en meget viktig signering for Arsenal. I tillegg har Wenger uttalt at det er PL for alle penga i år, og da har Arsenal en stor fordel over konkurrentene, som alle skal spille Champions League i år.

Manchester City to win

3.00 (4u)

Arsenal 1-4

2.00 (7.50u)

Leave a Reply