Tabelltips Premier League: 7-10.Plass

33F3ED5700000578-3580020-image-a-33_1462747041216
-Mats Indset

10. plass: Southampton

8. plass forrige sesong for Southampton, men var hele 15 poeng bak Everton på 7. Noe av hovedgrunnen til dette var at de var svake på hjemmebane, og at de scoret for få mål. Gabbiadini startet lovende etter overgangen i januar, men endte på bare 4 mål på 11 kamper. Han og Charlie Austin må levere flere målpoeng denne sesongen for at Southampton skal få en god sesong. De har ikke utmerket seg på overgangsmarkedet, og det store spørsmål er om van Dijk forsvinner. Southampton har en god tropp, og de kan være med å kjempe om de nederste plassene på øvre halvdel.

Nøkkelspillere: Nathan Redmond, Manolo Gabbiadini, Dusan Tadic
Manager: Mauricio Pellegrino

Overganger:

Virgil-van-Dijk-756115.jpg
Forsvinner Van DIjk?

Inn:
Jan Bednarek (Lech Poznan)
Mario Lemina (Juventus)

Ut:
Cuco Martina (frigitt)
Lloyd Isgrove (frigitt)
Harley Willard (frigitt)
Martin Caceres (frigitt)
Jason McCarthy (Barnsley)
Jay Rodriguez (West Brom)
Harrison Reed (Norwich, lån)
Harry Lewis (Dundee United, lån)
Ryan Seager (MK Dons, lån)

 

 

9. plass: West Ham

Ikke noen stor forrige sesong for West Ham, der de endte på 11. plass. West Ham sliter med å få tak i en spiss som kan garantere 15+ mål for de. Hentet Javier Hernandez tilbake til Premier League fra Leverkusen og det er mannen West Ham må sette sin lit til å score mål da Andy Carroll er mye skadet. Har også fått inn rutinerte Zabaleta, så får vi se hvor mye de kan presse ut av han på tampen av karrieren. Joe Hart, som hadde et middels opphold i Torino forrige sesong, er også hentet inn for å vokte buret. West Ham mangler nok kvalitet til å utfordre lagene lengre opp på tabellen, men burde holde seg komfortabelt unna nedre halvdel.

Nøkkelspillere: Manuel Lanzini, Mark Noble, Javier Hernandez
Manager: Slaven Bilic

Overganger:
Inn:
Pablo Zabaleta (Manchester City)Javier-Chicharito-Hernandez-West-Ham.jpg
Joe Hart (Manchester City, lån)
Marko Arnautovic (Stoke)
Javier Hernandez (Bayer Leverkusen)
Sead Haksabanovic (Halmstads)

Ut:
Jonathan Calleri (Deportivo Maldonado)
Gokhan Tore (Besiktas)
Alvaro Arbeloa (frigitt)
Havard Nordtveit (Hoffenheim)
Reece Oxford (Borussia Monchengladbach, lån)
Enner Valencia (Tigres UANL)
George Dobson (Sparta Rotterdam)
Darren Randolph (Middlesbrough)
Ashley Fletcher (Middlesbrough)

8. plass: Leicester

Leicester klarte ikke å følge opp den overraskende ligatittelen og havnet på en 12. plass forrige sesong. Kom dog til kvartfinalen i Champions League, og det var nok denne turneringen som tok mye krefter fra et lag uten erfaring i den turneringen. Claudio Ranieri fikk sparken i februar, Craig Shakespeare tok over og leder laget denne sesongen. Har gjort noen spennende signeringer i Iborra (Sevilla) og Iheanacho (Man City), men Mahrez og Drinkwater ser ut til å kunne forsvinne. Jamie Vardy leverte 13 scoringer forrige sesongen, og må nok fortsette å levere for at Leicester skal kjempe om plassene på øvre halvdel.

Nøkkelspillere: Jamie Vardy, Robert Huth, Kasper Schmeichel
Manager: Craig Shakespeare

Overganger:

Leicester-City-Unveil-New-Signing-Kelechi-Iheanacho.jpg
Iheanacho kan bli en hit på King power.

Inn:
Sam Hughes (Chester)
Harry Maguire (Hull City)
Vicente Iborra (Sevilla)
Eldin Jakupovic (Hull City)
Kelechi Iheanacho (Man City)
George Thomas (Coventry City)

 

Ut:
Ron-Robert Zieler (Stuttgart)
Bartosz Kapustka (Freiburg, lån)
Callum Elder (Wigan Athletic, lån)

7. plass: Everton

Everton med 7.plass forrige sesong, 15 poeng ned til 8. plassen og 15 poeng opp til 4. plassen. Dette illustrerer Everton godt, for det er et godt lag, men er ikke helt der at de kan kjempe om plassene i Champions League. Toppscorer Lukaku (25 mål) har gått til United, og Wayne Rooney har kommet hjem til Goodison. Samtidig har de gjort et potensielt kupp i Sandro Ramirez. De skal forsøke å produsere målpoengene som forsvinner med Lukaku. Samtidig forsøker også Everton å hente inn Gylfi Sigrudsson fra Swansea. Har hentet en del spillere dette vinduet, og har en bred tropp som kanskje skal ut i Europaligaen i høst. Det blir nok for langt opp til de aller beste, men Everton skal være for gode til å havne lengre ned på tabellen når kalenderen viser mai.

Nøkkelspillere: Kevin Mirallas, Wayne Rooney, Leighton Baines
Manager: Ronald Koeman

Leave a Reply