Harry Kane – Fantasy PL must-have?

Med 29 nettkjenninger på 30 kamper forrige sesong kunne Harry Kane for andre året på rad ta hjem Premier League’s Golden Boot. Med skåring hvert 87. minutt og 1.2 målpoeng per kamp skulle man tro Kane var selvskreven på alle Fantasy lag når sesongen sparkes i gang til helgen, likevel skaper den notoriske målskåreren hodebry for mange Fantasy-managere.

Kane_0

Her er tre grunner til at mange Fantasy-managere sitter i tenkeboksen når det kommer til Kane.

1. En prislapp på £12.5

Kane er ikke overraskende den dyreste spilleren i årets FPL med en prislapp på £12.5. Det er £0.5 ned til Sanchez som er nest dyrest, £1 til Agüero/Lukaku og hele £2 til Lacazette og Hazard. Velger du å starte med Kane vil det kreve innstramminger på andre posisjoner. Har du råd?

2. «Hjemmekamper» på Wembley

Tottenham spilte mesterlig på White Hart Lane gjennom hele fjorårets sesong og avsluttet sesongen med 17 seiere, 2 uavgjort og 0 tap. Med stort ballinnhav og mange sjanser nøt storscoreren godt av et dominant lag rundt seg på hjemmebane. 17 av 29 skåringer kom her. Etter fjorårets sesong startet rivingen av WHL og i vente på ny stadion vil Tottenham spille sine hjemmekamper på Wembley i år, en stadion hvor Tottenham bare har vunnet 2 av 10 kamper siden 2008. Da Tottenham spilte sine CL/EL-kamper her i fjor maktet Kane å skåre bare 1 mål på 4 kamper. Mange snakker om at Spurs spiller 38 «bortekamper» denne sesongen. Vil dette påvirke Tottenham og Kane, eller vil de takle overgangen og finne tilbake til den mesterlige flyten de hadde på WHL?

3. Slow start…igjen?

Da Kane ble toppskårer i 15/16 skulle det gå hele 7 kamper før han fant nettmaskene, i 16/17 gikk det 4 kamper. Kane har aldri skåret for Spurs i august måned. Har du is i magen og venter ut en eventuell prisnedgang før du tar inn Kane?

For øyeblikket har Kane fått tillit hos 36% og er den tredje mest valgte bak lagkamerat Alli (37%) og Lukaku (48%). Med en prislapp på £12.5 er han en dyr mann, men som straffetaker og ubestridt førstevalg på topp for Spurs vil han også bli en dyr mann å utelate fra ditt Fantasy lag. Får han plass på ditt lag?

 

NB!
Bli med i Tippenett’s Fantasyliga med VIP-billetter til Arsenal kamp i første- og andrepremie.
Link:  https://atomic-temporary-120178154.wpcomstaging.com/2017/07/30/bli-med-i-fantasyligaen-var-vinn-2-stk-vip-billetter-til-arsenalkamp/

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s