Søndagskampene i Eliteserien!

ef4cb241-2bea-40bf-9d8b-a1e35ef084bf.jpg

Med 4-1 hjemme mot Kristiansund BK i går, økte Rosenborg ledelsen til lagene bak. Dermed må Molde og Sarpsborg vinne sine kamper i dag for å henge med i tittelkampen.

Tromsø v Molde

Molde møter det dårligste i Eliteserien, etter min mening. Solskjær & co bør ta tre poeng i denne kampen, og får god odds på ren seier. Toppscorer Björn Bergmann SIgurdarsson hadde en strålende vårsesong med sine 12 nettkjenninger, og jeg tror islendingen putter i dagens kamp også.

Molde -0.25 spilles til 1.94 hos Feelbet (6u)

Sigurdarson scorer til 2.85 får 5u hos Coolbet
Sigurdson x2 til 13 spilles også med 1u FEELBET.jpg

Viking v Lillestrøm

Viking virket lenge å være Eliteseriens klareste dumpekandidat, men avsluttet vårsesongen sterkt  med 2-0 seieren borte mot Odd. På de 6 siste kampene tok Viking poeng, og kortet dermed ned avstanden til lagene over betraktelig. Burchnall har forsterket stallen  sommer og beholdt den store stjernen i laget, Samuel Adegbenro. I dag møter de Lillestrøm på hjemmebane, og bør ha gode muligheter til å ta sin fjerde seier for sesongen. I det motsatte oppgjøret stjal Lillestrøm alle tre poengene langt inne i overtiden, etter scoring av Melgalvis. Jeg tror Viking og Adegbenro får en «flying start» på høstsesongen!

Adegbenro scoring til 3.30 hos Coolbet (2.5u)

Viking -0.25 til 2.19 hos Pinnacle (5u)

Odd v Sogndal

Dette kan fort bli rundens kjedeligste kamp. Odd har holdt nullen i 5 av 8 hjemmekamper denne sesongen, og står med fattige 8 mål på Skagegrak Arena. I dag møter de et Sogndal-lag som scorer veldig lite på bortebane. Saftkokerne har bare 5 mål på fremmed gress denne sesongen, og det blir ikke enkelt å score på ett gjerrig Odd-lag.

Odd har rundt 1.80 på å vinne kampen, og av de fire kampene de har vunnet hjemme, har de holdt nullen i tre. Prøver derfor en lur variant på at Odd vinner uten å slippe inn mål.

Odd win to nil | 2.70 | 5u
@Feelbet

FEELBET

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s