Sesongspill – Eliteserien

sj_018550

I morgen er vi endelig ferdig med sommerpausen i Eliteserien. Rosenborg som troner øverst på tabellen, tar i mot KBK på kavlikplass. Før vi ser mer på den kampen, har jeg sett meg ut noen sesongspill som jeg synes er spennende med 13 runder igjen av sesongen.

Sarpsborg 08 har vært det beste laget så langt i Eliteserien, i mine øyne. Rosenborg har vært effektive og fått med seg mange poeng fra dårlige kamper. Hadde Sarpsborg for eksempel ikke sluppet inn 2-1 målet mot RBk, ville det bare skilt 2 poeng mellom lagene. I stedet har trønderne en solid luke på fem poeng.

Etter en god start slet Brann veldig på slutten av vårsesongen, samtidig som Molde sin formkurve gikk motsatt vei. OGS & co er nå oddsfavoritter til å ta 2.plassen. Likevel er det Sarpsborg jeg prøver som langskudd til å vinne Eliteserien.

Coolbet tilbyr pene 14 i odds (3u)

Tippenett 320x50.jpg

Rosenborg skal ut i to kvalik-kamper mot Ajax, og bør merke kjøret med CL og EL-kvalik snart. Fra 05.08 til 20.08 skal Rosenborg spille hele 5 kamper! 3 Eliteseriekamper, en NM- og en EL-kamp.
Skulle de klare å slå ut Ajax, noe jeg ikke har stor tro på, så betyr det et enda tettere kampprogram for trønderne. En annen ting som er viktig å merke seg, er at RBK da kommer til å spille torsdag i Europa og søndager i Eliteserien ved flere anledninger. Dette mot flere av topplagene i tillegg.

Øvrige sesongspill

Tre av lagene jeg har tro på i høst, er Sarpsborg 08, Viking og Vålerenga. Jeg tror Sarpsborg holder koken og puster Rosenborg i nakken helt til siste serierunde. De har kun mistet Kerpin Diatta, som er et stort talent, men ikke av de viktigste spillerne for laget i vår. Sarpsborg ser solide ut, og jeg tror de holder oppe det nivået de har vist så langt denne sesongen.
S08 1-3 | 2.00 | 6u

Viking viste lovende takter mot slutten av vårsesongen. Starten av sesongen var preget av mye «stang ut», med en haug av poeng tapt i sluttminuttene av kampene. De har noen gode spillere i laget, har signert flere spennende spillere, og ser ikke minst ut til å beholde en fanastisk Samuel Adegbenro. Ligger ett poeng bak Tromsø nå, og allerede etter den 18.serierunden tror jeg de er forbi «gutan».

VIking > Tromsø
1.93 | (8u)

Til slutt tar jeg noen små units på at Vålerenga ender over Stabæk på tabellen, samt ett litt tyngre spill på at VIF blir blant de seks beste i år.

<br />
<a href=»https://track.adform.net/C/?bn=18847682;C=0&#8243; target=»_blank»><br />
<img src=»https://track.adform.net/adfserve/?bn=18847682;srctype=4;ord=%5Btimestamp%5D&raquo; border=»0″ width=»728″ height=»90″ alt=»»/><br />
</a><br />

Vålerenga > Stabæk
1.55 | (4u)

Vålerenga 1-6
 1.70 | 6u

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s