Odds | Overganger i Premier League

Alexis-Sanchez-and-Alex-Oxlade-Chamberlain-celebrate-Olivier-Girouds-Arsenal-goal

Med over en måned igjen til overgangsmarkedet stenger, er det mye som enda er usikkert. Flere klubber ser etter forsterkninger, og mange spillere ønsker å forlate sine nåværende klubber.

Hvem drar hvor? Her er noen tanker rundt eventuelle overganger:

Sanchez – Arsenal | 1.90

Vi starter med Arsenal og Alexis Sanchez. Etter en meget god sesong har flere klubber vist interesse for chileneren. Ett skuffende resultat i serien har gjort at ryktene virkelig har fått ben å gå på. Bookmakerne varierer veldig, og Skybet tilbyr solide 1.90  på at Sanchez blir i Arsenal. Unibet hadde også tilsvarende odds da jeg begynte å se på overgang-spillene, men er nå nede  i 1.55.

Chamberlain – Chelsea | 4.50

Ryktene har florert rundt denne overgangen. Chamberlain kan passe fint på en vingback i Conte sitt lag, og i tillegg tilbyr Skybet 2 i odds på at Chamberlain blir i Arsenal. Dermed blir dette en «no-brainer». Liverpool er eneste klubb som kan finne på å snappe opp Ox i overgangsvinduet, men til tross for at de har vist interesse prøves en variant med lik innsats på Arsenal og Chelsea.

Giroud- Arsenal | 2.25

Har Wenger virkelig lyst å kvitte seg med en super-sub i Giroud? Forrige sesong viste han seg i alle fall som meget effektiv fra benken, og franskmannen tilfører noe som få angrepsspillere i Arsenal kan matche. Mener det er meget godt betalt med over 2x pengene tilbake på dette spillet, selv om Arsenal nå har tre spisser å velge mellom.

Jeg tviler på at Giroud har lyst å forlate Arsenal til fordel for f.eks Everton, som i skrivende stund er klubben franskmannen mest sannsynlig ender opp i (i følge oddsen).

Joshua King – Bourneouth | 1.50

Han blir der han er tror jeg. Tottenham skal ha vist interesse, og i følge noen medier gjort klart ett bud, men det begynner å bli en stund siden. Det skal nok litt til at han forlater Bournemouth. Jeg tror verken Tottenham eller andre klubber er villige til å betale det B’mouth vil ha for han (rundt 300 mill kroner). Med tanke på at han bare har levert en halv sesong på toppnivå, skal mye klaffe om han skal levere på det nivået denne sesongen også, og dermed forsvare prislappen B’mouth har satt..

Mbappé- Real Madrid| 3.00

Real Madrid har uttalt at de vil signere en «galactico» i dette overgangsvinduet, og da er Mbappe kanskje den heteste kandidaten. Noe som taler i mot overgangen er at Mbappe er veldig ung og kanskje går for det litt tryggere valget i Monaco. TIl 3 i odds synes jeg dette spillobjektet er spillbart.

Spillene er satt hos Skybet og Unibet.

*Spillene spilles med flat/lik innsats. Spillene er først og fremst for underholdningen sin del og føres dermed ikke opp i spread. I tillegg er det ofte veldig varierende limits på slike spill . Kommer til å ta en oppsummering etter overgangsvinduet stenger, og tar da med treffprosent og ROI på spillene.

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s