Champs Élysées – Edvald er favoritt!

Tour de France - Stage 21

Etter tre lange uker avsluttes touren i dag med åtte runder på ærverdige Champs-Élysées. For sammenlagtrytterne er etappen en ren formalitet, men for de raskeste i feltet er det blodig alvor.

Flere lag håper nok å redde touren med en etappeseier på Champs ELysees. For Lotto-Soudal og Greipel, er dette etappen som avgjør om touren har vært vellykket eller ei. Gallopin, Benoot og ikke minst De Gendt har vært veldig aktive i brudd, men laget står likevel uten en eneste etappeseier eller trøye før den siste etappen. Flere mener Greipel er favoritt, og «gorillaen» trakk det lengste strået på Champs ELysees både i 2015 og 2016. Spørsmålet er om han har formen inne i år. Greipel har tre 3.plasser i årets utgave, men har vært anonym siden den 6.etappen.

Jeg tror Greipel får det tøft mot Edvald og Groenewegen.

Med fire av de beste spurterne ute av touren (Kittel, Cav, Demare & Sagan) er plutselig Edvald en av de største favorittene i dag. Favorittstempelet er fortjent. Rudsbygdingen er den eneste som har utfordret Kittel skikkelig i år, og viste enorm styrke på den 19.etappen. Tre etapper tidligere var han den klart raskeste på oppløpet, men startet litt for sent til å stjele etappeseieren fra Matthews.

Jeg liker oddsen på Edvald meget godt. Betfair tilbyr hele 5 i odds, imens Coolbet og Unibet gir 4 og 3.75. Pinnacle har han til 4.2. Betfair ligger langt over resten av markedet, og Edvald har sett veldig sterk ut. Må spilles til den oddsen.

Edvald | 5 | 4u

@Betfair

De to andre spillene settes på en outsider, nemlig Rudiger Selig. Han har sett alene ut på flere av etappene han har spurtet inn til  gode plasseringer (4,7,9). Jeg håper Bora satser på tyskeren i dag og gir han den hjelpen han trenger mot slutten.

Det er mange om beinet, men han har potensialet til å komme topp 3 i et noe svekket felt. Om alt klaffer så er han der.

Slenger også med ett «freebet» her.

Selig 1-3 | 21 | 1u

@unibet

Bouhanni > Selig | 1.50 | 4u

@coolbet

Selig > Bouhanni | 3.75 | 2u

@bet365

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s