Etappe 18 – En spektakulær avslutning

CYCLING-FRA-TDF2017-BREAKAWAY
Uran, Froome & Bardet

Det er siste sjanse for klatrerne i årets utgave av Tour de France. De temposvake sammenlagtfavorittene må gjøre det opp Col d’izoard om de skal kunne forbedre plasseringen i sammendraget.

Col d’Izoard har 7.3% stigning fordelt på 14km, men den siste halvdelen er brutale med rundt 10% gjennomsnittlig stigning. Det er mange som må angripe, og trolig kmmer vi til å få en spektakulær avslutning opp den siste bakken i dag.

Froome har 27 sekunder ned til Uran og Bardet, og så sterk som Sky-kapteinen er på tempo, må de andre ha ett forsprang før den 20.etappen.

Uran, Bardet og Aru må angripe. Sistnevnte tapte mye tid i går, og viste svakhetstegn opp den siste bakken. Den gule ledertrøya ser ut til å være tapt for italieneren, men Aru kommer til å gi gass for å kapre en  plass på podiet i Paris.

Uran har på mange måter sett ut som den sterkeste rytteren så langt i touren. Han har vært bunnsolid hele touren, og tatt sekunder på Froome siden den første tempoetappen hvor han tapte hele 53 sekunder.

Bardet kommer ikke til å gi seg uten kamp han heller. Den offensive franskmannen kan ta sekunder på Froome i dag, som har vist svakhetstegn i de bratteste partiene tidligere i touren.

 

Oddstips

Uran vinner etappen | 7 | 3u

Har vært bunnsolid hele touren og har en god avslutning. COlobianeren er selvsikker og har sagt at Froome burde frykte han før de siste etappene i Alpene. mener oddsen er  for høy her.

Jeg synes også Uran til å vinne sammendraget er litt spennende til 9 i odds. Om han endelig går på ett skikkelig angrep, tror jeg han kan ta tid på Chris Froome, som har slitt i de bratteste partiene i årets TdF-utgave. Prøver 1.5u på denne gså

Profilen

PROFIL.png

Col d’Izoard

PROFILCOLSCOTES_2.png

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s