Oddstips – Tour de France

Det spares ikke på kruttet i dagene før Tour de France starter. VI har satt penger på vinner de forskjellige trøyene, samt slått til med noen fine spesialspill!

Sammenlagt

Tour de France - Stage 21
Kan noen slå Chris Froome i år?

Årets Tour de France kommer trolig til å bli en thriller. Ruta har flere spennende etapper, men litt færre rene fjelletapper med knallharde avslutninger. Offensive ryttere kan finne på mye i forskjellig og ta mye tid på vågale og kloke rykk. Årets løype er langt i fra perfekt for en type som Quintana. For lagkamerat Valverde derimot, har sjansene aldri vært bedre. Spanjolen blir bare bedre og bedre med åren, og ser ut til å være i sitt livs form.

Det er mange sterke ryttere som skal kjempe om de tre plassene på podiet. Den største favoritten er naturligvis Chris Froome, men SKy-kapteinen virker ikke å være like overlegen som årene før. Tidligere lagkamerat, Richie Porte, er kanskje den største utfordreren, men det er mange som kan blande seg i kampen om den gule ledertrøya.

Jeg synes det er vanskelig å sette penger på hvem som vinne Tour de France, men må ærlig innrømme at oddsen på Froome begynner å bli veldig fristende. Det skal ikke utelukkes at det blir spill der, men det skal grubles på en liten stund til.

Mye kan skje og det er mange outsidere som kan gjøre det bra i år, derfor har jeg heller prøvd en skikkelig longshot og ett spill på topp 3.

Jeg setter pengene mine på Valverde i år. Spanjolen er en komplett rytter og leverer jevnt, selv om de lengste bakkene er en liten utfordring. I år er det færre etapper han kan tape mye tid på, og han har vist at han til og med kan ta sekunder på Froome på tempoetapper. Det ble ett stykke bak i Dauphine etter stort tidstap på den siste etappen.  Til hele 6 i odds mener jeg dette spillet er verdt et forsøk. En fin longshot som kan leve helt til den siste tempoetappen.

Fabio Aru ser ut til å være i sitt livs form og kjørte ekstremt offensivt i Dauphine. Han har vunnet en Grand Tour tidligere (Vuelta 15) og har to pallplasseringer i Giroen. Italieneren kan bli veldig spennende å følge i Touren, og med nesten 20 ganger pengene på Astana-rytteren prøver jeg en liten unit på han også.

Aru | 19 | 1u

Valverde 1-3 | 6.00 | 2u

 

*** Froome, Porte

** Aru, Contador, Valverde, Quintana, Contador, Bardet

* Fuglsang, Majka, Martin

Poengtrøya

 

grønn sagan.jpg
Sagan feirer i 2012!

Sagan har vært fullstendig overlegen i kampen om den grønne poengtrøya siden debuten i 2012. Fem trøyer på fem forsøk har det blitt, og i år jakter han sin sjette. Råsterke Sagan kan alt! Han er sjelden utsatt for uhell eller syk, som er et veldig stort pluss når man vurderer spill i en treukers-tour.

De fleste spillselskap tilbyr rundt 1.40 på slovaken, men det beste man finner på oddschecker er på 1.50.

Da er det greit å vite at Coolbet tilbyr smått overlegne 1.65 på at Sagan vinner poengtrøya i 2017 også!

Her settes det en relativt tung innsats på 7 units.

Sagan | 1.65 | 7u

Ungdomstrøya

16042214969-emanuel-buchmann.jpg

Detneste spillet finner vi i kampen om den hvite ungdomstrøya. Vi prøver oss på en liten tysk «longshot».

Meintjes har sammen med Yates et fullt fortjent favorittstempel, men Buchmann kan fort utfordre sør-afrikaneren i kampen om hvitt! Tyskeren kan ta over minuttet på de to tempoetappene, om han leverer opp mot sitt beste.

Buchmann har i utgangspunktet en hjelperytter-rolle for Majka, men hvor lenge det varer er jeg usikker på. Taper polakken tid kan han fort endre fokus til klatretrøya. Dessuten har BORA reelle muligheter til å ta hele tre trøyer, i tillegg til fremskutte plasseringer i sammendraget med både Majka og Buchmann.

Buchmann kan fort ikle seg ungdomstrøya allerede etter etappe 5. Jeg håper og tror at Buchmann får sjansen til å holde på trøya.

Buchmann | 8.00 | 2u

@WilliamHIll

Spesialer

Kittel under 3.5 Etappeseiere | 1.67 | 6u       @bet365

Både i 2013- og 2014-utgaven ble det 4 etappeseiere på tyskeren. I 2015 slet han med sykdom, og i fjor vant han den fjerde etappen. Blir imponer om Kittel klarer mer enn to etappeseiere i år. Det er mange om beinet og han er ikke like rå som det han var for 3 år siden.

Norsk etappeseier – Nei | 1.85 | 4u

 

Sports_PL_WB_100to100_5_NO_1480074800698.png

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s