Runde 11: 4.div Sunnmøre

Det nærmer seg ferie i 4.divisjon, men før lagene kan pakke kofferten og reise til det store utland, skal vårsesongen avsluttes med kamper på både torsdag og fredag!

Hødd 2 har fått en meget solid luke på 5- og 6 poeng ned til Bergsøy og Volda. Hareid og Larsnes/Gursken ligger foreløpig litt i ingenmannsland, i mens det på den nedre halvdel av tabellen bare skiller 5 poeng mellom 7 lag.CUNTS

Viktige kamper

Toppkampen Hødd 2-Volda er en meget viktig kamp for begge lag, og naturligvis også Bergsøy som er med å kjemper om opprykk.

Hødd 2 kan feste et solid grep rundt førsteplassen om de slår Volda på hjemmebane. For Volda vil det resultatet trolig bety farvel til opprykket fra 4.divisjon i år.

Bergsøy spiller borte mot LGFK. Lagene skal, for første gang i år, spille på gress. Bergsøy har noen få utfordringer med flere utilgjengelige spillere, men er likevel favoritt når lagene møtes fredag kveld.

KAMPAR

Kampene Langevåg-SIF og Sykkylven-Godøy spilles torsdag. Vi får trolig to jevne kamper, der Sykkylven på hjemmebane ser ut som det sikreste kortet.

På fredag bør Hareid ha gode muligheter til å ta 3 poeng hjemme på Hareidsmyrane, når de tar i mot Norborg på jumboplass.

Bergsøy bør vinne, men det blir absolutt ingen lett kamp. Med flere spillere ute og et utfordrende underlag, kan hjemmelaget fort finne påå ta poeng i denne kampen.

Undertegnede trot at Hødd 2 tar alle tre poengene på hjemmebane. Om det skulle være tilfellet, og Bergsøy avgir poeng, stormer Hødd 2 mot opprykk til 3.divisjon.

 

Oddstips

Hareid-Norborg | under 4.5 mål  |   1.75 (8u)

Langevåg- SIF | over 3.5 mål | 1.70 (4u)

LGFK – Bergsøy |  2u på uavjort (6),  3u på LGFK (3.90)

Hødd 2- Volda | Hødd 2 | 2.55 (7u)

Spillene finner du hos Coolbet!

Lykke til!

 

 

 

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s