Nordli-effekten

Da var det duket for et nytt innlegg fra meg. Det har blitt en stund side sist, men vi dunket inn 4/4 sist, og håper på å få til noe lignende i dag også. Det er som kjent pause i Eliteserien, men det hindrer ikke oss å finne gode spill!

Raufoss v Skeid

Dagens tyngste spillet tar oss til Toten, og praktfulle Nammo stadion. Der gigantene Raufoss og Skeid barker sammen til » søndags-krig»

Hjemmelaget har hatt en meget tung start på sesongen og ligger på en skuffende 7. plass. Det som er mest bekymringsverdig er hjemmeformen- der de står med 2 poeng på 4 kamper. Det er en del marginer som har gått i mot, men marginer i mot over tid er ingen tilfeldighet. Synes mye av problemene til Raufoss, har ligget fremover på banene. Savnet etter Lekaj er nok større, enn hva klubben gir uttrykk for. Nyervervelsene Doghman, Sow, og Dadjo har heller ikke slått til(alle har under 5 på børsen)

Skeid på en annen side har sett meget imponerende ut. Nordlie har virkelig fått sving på dette unge Skeid laget. De ligger på en godkjent 3 plass, 5 poeng bak serieleder Ham-Kam, med en kamp mindre spilt. Jeg mener også de har fått dårlig betalt i flere av kampene. Spesielt mot Kjelsås, var de meget uheldige/udyktige. Sist kamp sendte Skeid ,serieleder Ham-Kam hjem til Briskeby med hele 4-0 i bagasjen. Selv om det bare» var 9-6 i målsjanser, er dette en årets prestasjon i Post-nord avd 1.

Her tror jeg Raufoss får det veldig tøft.Klarer ikke å se hvordan Raufoss skal klare å få hull på Skeid, som bare har sluppet inn 2 mål på 8 kamper! Jeg tror også at Skeid skal klare å putte 1-2  mål på et hjemmelag i poengnød. Da det heller ikke er mye skader å melde om, så klarer jeg ikke å holde meg unna.

Skeid dnb @ 1.85 tas med hele 9 u hos NB.

Resten av dagens spill:

Glimt @ 1.60 5 u Cb

Åsane @ 1.72 6u CB

under 2,5 i Raufoss v Skeid @ 2 4 u hos UB

Ukranie @ 1.85 6 u hos Pinnace Sports

 

 

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s