Korsvoll – Stabæk 2 (09/06 18:30)

IMG_4391 copy

Helgas godbit kommer allerede i kveld, så sett tacofredagen på vent!

Vi skal til kveldens oppgjør mellom to topplag i 3div avd 2; Korsvoll – Stabæk 2 barker sammen på Korsvoll kunstgress kl 18:30.

Som sikkert flere fikk med seg nedsablet Stabæk 2 Frigg på mandag, med 5-3. En stilling som kunne, og burde, vært atskillig større i Stabæk 2s favør. Adrian Hagerup på Frigg uttalte følgende til fotballnerd.no etter kampen: «En rotete kamp fra vår side. Vi spiller tidvis fin og god fotball, men vi må forlenge disse periodene. Vi scorer 3 mål på bortebane, men klarer ikke ro det i land. Det er skuffende. Dette er en kamp vi burde fått med oss poeng i.» Den totale mangelen på selvinnsikt er overraskende, da alle som så kampen vil være enig i at Stabæk 2 var det klart beste laget, men nok om det.

Det er landslagspause, noe som betyr landskamper for enkelte. Hugo Vetlesen som gjorde en god figur mot Frigg er ikke med for gjestene. Tilbake er derimot målmaskina Sindre Mauritz-Hansen, som kan slå i bordet med 68 mål på 74 kamper for Asker. Ellers stiller Stabæk 2 med mye av det samme som mot Frigg, bla. Granli, Cooper Seip og Brynhildsen for å nevne de som viste seg mest fram.

Det skal nevnes at Stabæk 2 stiller med ny keeper, uten at det nødvendigvis svekker laget.

Korsvoll har noe overraskende rotet seg inn i toppkampen i avdelingen alle trodde Lyn skulle prege. Lyns søsterklubb står med imponerende 7-0-1. I våre øyne har Korsvoll overprestert, og vil nok gå på noen smeller. De har til nå møtt de dårligste lagene i avdelingen. Vant 0-3 borte mot Redalen (bunnlaget) i forrige oppgjør uten å imponere, i følge rapportene. Et flatterende resultat i følge Redalens trener.

Korsvoll mangler Bjørn Daniel Moen Hansen, en klassespiller med tippeligakamper for Brann. Det som også taler for Stabæk 2 er at Korsvoll også er et tungt lag på linje med Frigg. Dagens regntunge og raske kunstgressbane er igjen fordel Stabæk 2.

Vi dytter inn 9u på Stabæk 2 til 2.25 hos NordicBet. Oddsen her er GROVT feilsatt! Kjapp dere. Denne vil synke til rundt 1.70-1.80!

Lykke til!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s