Grei – Vestli (06/06 20:15)

20160611_081240

Vi legger bak oss en meget innbringende helg og tar med oss flyten inn i denne uken. Dagens spill kommer fra Oslo, nærmere bestemt Grei – Vestli i 4 divisjon avd 1.

Grei var veldig nære å beholde plassen i fjorårets 3div, men det gikk akkurat ikke. Laget fra Groruddalen har derimot beholdt mye av mannskapet fra i fjor og satser i år på å rykke opp. Sesongen har startet bra og Grei er ubeseiret etter 7 kamper med 4-3-0 som fasit. Dette gir en foreløpig 3 plass, men med en kamp mindre spilt enn serieleder Holmlia. Vinner de dagens kamp (bank i bordet) vil de komme opp à poeng med de. Vestli derimot ligger mer mot den andre enden av tabellen, men med 1 og 2 kamper mindre spilt enn andre. Stedet mest kjent for sitt t-banestopp har hatt en varierende sesongstart der sist seier kom 7 mai. Da møtte de Lyn 2 og var svært heldige som fikk med seg alle poengene derifra. Siden det har det blitt tap for Holmlia, Skeid 2 og nå sist mot Furuset fra 5 div i OBOS-cup. Å tape 5-2 for et lag fra 5 div oser ikke kvalitet.

Grei på sin side kommer fra 2-2 borte mot Romsås, men har før det slått Bærum 2, Lommedalen, Røa og Skeid 2. Sterkt å slå Lommedalen 3-2 borte, som anses som en av opprykkskandidatene.

Våre rapporter sier at Grei stiller fullt mannskap uten noen hensyn å ta. Vestli har lagt ut sin startellever og etter hva vi kan se stiller de også med sine 11 beste, inkludert deres to toppscorere Patrick Foss Ingand og Muhammet Sutcu. Disse når derimot ikke opp til kvalitetene Greis spiss Stig Hauseth innehar, og vi tror han går seirende ut av dagens spissduell.

Et ubeseiret og opprykksjagende Grei skal være flere hakk bedre enn Vestli på hjemmebane og vi plasserer våre penger her. Coolbet høyest i markedet med 1.60. NB på 1.52 og UB 1.50.

Grei til 1.60 hos Coolbet får 7u. Lykke til!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s