Tips til 4.div Sunnmøre

image

Hareid v Volda

Gjerrige Hareid tar i mot Volda på Hareidsmyrane i kveld. Vertene har imponert i starten av sesongen og var nære en skalp i lokaloppgjøret mot Hødd på 16.mai. Etter den kampen har de to uavgjort på rappen, begge kampene var de rødkledde nære ved å ta alle tre poengene.

Nå møter de en av forhåndsfavorittene i divisjonen. Volda sine kamper er ofte målrike, men det er hjemme de er sterkest. Borte mot Hareid blir det fort en jevn og tøff kamp for gjestene. Hareid kan fort få med seg poeng i denne kampen.

Prøver u3.5 mål til 2.40 hos Coolbet.

5u

Norborg v Bergsøy

En klar dumpekandidat på sunnmøre får besøk av et Bergsøy-lag i storslag. Gjestene har 16-0 i målforskjell på sine tre siste kamper. Etter en dårlig start på sesongen ser de ut til å ha funnet formen og begynner å levere slik som veldig mange forventet de skulle gjøre før sesongen.

Får Bergsøy en ledelse i denne kampen, kommer det til å renne inn.

Prøver Bergsøy (2-0) til 2.04

7u

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s