Ottestad – Sander (01/06 19:30)

i68248_1335987309558

Vi beveger oss sakte men sikkert mot helg, noe som igjen betyr breddefotball! Breddefotballen har vist seg å være innbringende så langt denne sesongen og vi har ingen planer om å stoppe nå. Vi tjuvstarter breddehelgen med et spill allerede i dag.

Denne gangen vender vi lommeboken mot innlandet og kampen mellom Ottestad og Sander på Hias kunstgress. Dette er to lag som som til nå kjemper i toppen, Ottestad på 3.plass med 11 poeng og Sander på 4.plass med 10 poeng. Begge har en kamp mindre spilt enn Ham/Kam2 som topper avdelingen med 16 poeng.

Lagene: Ottestad har ikke tapt denne sesongen men har ikke overbevist av den grunn. De står med 3-2-0 og seirene har kommet mot Eidskog, Domkirkeodden og Fart, de antatt svakeste lagene i serien. Sist kamp endte med 3-2 seier borte mot Fart, hvor Ottestad avgjorde på overtid. Sander tapte sin første kamp i serien, men etter det har det blitt 3 seire og en sterk uavgjort borte mot serieleder Ham/Kam2 sist mandag. De har tatt seierene sine mot Eidskog, Fart og Engerdal. I utgangspunktet skal Ottestad være en smule bedre enn Sander, men hjemmelagets skadesituasjon gjør at vi finner verdi hos bortelaget i dag.

Informasjonen vi sitter på sier at Ottestad mangler flere sentrale spillere til denne kampen. Mer presist så mangler de hvertfall 4 faste spillere (inkludert toppskårer), samt at det er 3-4 usikre spillere i troppen som sliter med skade. Dette betyr et svært svekket Ottestad lag som skal møte et Sander lag som stiller fullt mannskap, utenom 2 spillere som har vært en del ute denne sesongen.

Her kan man prøve ulike varianter som 1.89 på X2 (Unibet), DnB til 2.38 (Unibet) eller Sander til 2.83 (Coolbet). Vi velger varianten med Sander Dnb til 2.38. Vi er klar over at Sander spilte kamp mandag, men med tanke på skadesituasjonen til Ottestad må vi bare prøve Sander i kveld.

Sander DnB @ 2.38 Unibet prøves med 5 units. Lykke til!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s