Oslojuvelene – Heming (29/05 20:15)

a-heming-280616-01-velkommen-til-hemingbanen

 

Heming er kanskje mest kjent for sine gode skiløpere, men de har også et fotballag som ikke er så halvdårlige. Laget fra Oslo vest har behandlet oss bra i år, der vi har satt 4/5 spill. Vi søker lykken på nytt i dag.

Laget ligger på 4 plass med 10p på 6 kamper, med 18-10 i målforskjell. Heming har flere gode spillere, blant annet tidligere Lyn-spillere Birger Rasmussen og Severin Torp Brørby. Rasmussen har trappet ned i år grunnet familieliv og er i utgangspunktet alt for god for 4 div. Den lynhurtige Brørby har slitt mye med skader, og valgte å bytte klubb i fjor, noe som ser ut som et smart valg etter gode prestasjoner i sesongstarten. Hemings trener Einar Sigmundstad er også en luring. Mannen kan mer fotball enn de fleste og i tillegg til sin egen spillerkarriere har han blant annet trent Strømsgodset til cupgull. Han er i dag ansatt som amanuensis ved Norges Idrettshøgskole, der han har ansvar for det meste av den fotballfaglige utdanningen. Det er med andre ord en meget kompetent trener.

Vi skal være ærlige å innrømme at vi vet lite om Oslojuvelene, annet enn hva tabellen kan fortelle oss. De ligger på nedrykksstreken, med 6p på 6 kamper og 11-14 i målforskjell. Ser man på deres resultater hittil i sesongen er det ikke mye å slå i bordet med.

Heming kommer med full tropp pluss en ny og spennende debutant som ryktes å heve laget. Coolbet ligger mye høyere enn NB og UB (1.90 og 2.00) med hele 2.15. Oddsen skjønner vi lite av, da Heming har imponert så langt i år hvor de også tapte knepent mot Kråkerøy i cupen, som alle husker var nære å slå Vålerenga. Korrekt odds anslår vi rundt 1.6 – 1.7.

Her skal Heming være mye bedre, og vi dunker inn 9u på Heming til 2.15 hos Coolbet!

Lykke til!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s