Årets lag i Premier League

Den siste runden i 16/17-sesongen er ferdigspilt, og vi har plukket ut de vi mener fortjener å være med på årets lag i Premier League.

Vi er ikke helt enige med Frank Lampards utvalgte. Både Keane og Redmond, som Lampard hadde på sitt lag, er vraket i vår versjon av årets lag i Premier League.

Formasjonen er 3-4-3 og årets manager naturligvis Conte!

Her er laget:

David De Gea  (Manchester United)

Det er mange gode keepere i Premier League, men ingen er bedre enn De Gea. Hugo Lloris er kanskje den som er nærmest av de andre kandidatene.

Det ser ut som spanjolen forsvinner i sommer, men de røde djevlene virker å ha en meget habil reservekeeper i Romero.

De Gea.jpg

Alderweireld (Tottenham)

Har hatt en vanvittig sesong. Klink blant de tre beste forsvarsspillerne i Premier League denne sesongen, kanskje også den beste.

last ned.jpg

David Luiz (Chelsea)

Forlot Chelsea som en god, men rotete forsvarspiller. Etter to sesonger i PSG har han tatt store steg og vært solid hele 16/17-sesongen. Fortjener en plass på årets lag, og er også  blant de beste signeringene denne sesongen.

nintchdbpict000278651986.jpg

Azpilicueta (Chelsea)

Blir bare bedre og bedre for hver sesong, og har vært solid i Conte sin 3-4-3 formasjon, sammen med Luiz og Cahill. Har levert sin beste sesong i karrieren og er Chelsea’s «Mr Consistent».

hd-cesar-azpilicueta_11o1h0t5s04jw1htu7ivscs69u.jpg

Sadio Mane (Liverpool)

Mane har vært enorm for Liverpool, og savnet av han har vært stor de siste månedene. Blir spennende å se hva han leverer i Champions League neste år. Uten tvil en av de beste signeringene i år.

MANE.jpg

Dele Alli (Tottenham)

Ble kåret i år som i fjor til årets unge spiller i Premier League. 18 mål og 9 målgivende er fasit ved sesongslutt, en meget imponerende sesong av unggutten.

dele-alli-3.jpg

N´Golo Kante (Chelsea)

Kåret til Premier League’s beste spiller denne sesongen. Like imponerende i år som i fjor, og tar sin andre tittel i PL på like mange sesonger. Årets signering.

5905464141 (1).jpg

Eden Hazard (Chelsea)

Etter en tung sesong i 15/16, har Hazard virkelig slått tilbake og vist seg fra sin beste side i år. Viste lovende takter i EM og har hatt en kjempesesong under Conte.

image.jpeg

Romelu Lukaku (Everton)

Diego Costa (Chelsea)

Harry Kane (Tottenham)

Toppscorertittelen glapp for Romelu Lukaku helt på tampen av sesongen. Kane  scoret hele 7 i de to siste rundene og sikret seg Gullstøvelen. De to mestscorende spillerne får plass på årets lag sammen med Diego Costa. Den småekle Chelsea-spissen var enorm før jul og scoret viktige og avgjørende mål på bestilling. Han har slitt litt mer i 2017, men fortjener en plass på årets lag.

image

image.jpeg

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s