Valdres – Ready (21/05 – 16:00)

DSC_3767_498x370

Valdres åpnet sesongen sterkt med 2-0 hjemme mot Eidsvold TF. Etter det har det blitt varierende resultater med 1-1 mot Redalen (B), knepent 1-2 tap for Stabæk 2 (H), knepen 1-2 seier mot Lokomotiv Oslo (B) og 0-2 tap mot Flisa (H). Det skal nevnes at toppscorer (og lagets kanskje beste spiller) Dan Mönell (bildet) ikke har spilt alle kampene grunnet sykdom og skader. I tillegg var den gode stopperen Knud Masdal på jobbreise da de møtte Stabæk 2 og han spilte heller ikke mot Flisa nå sist. Startoppstillingene er ute og begge er tilbake fra start i dag. Valdres mønstrer etter hva vi kan se sin beste startellever, der også den gamle Lyn-spilleren Simen Høglien starter i tillegg til den omdiskuterte burvokteren Rafael Veloso.

Ready på sin side har åpnet sesongen med store seiere og store tap; 5-1 seier mot Raufoss 2 (H), 4-0 tap for Eidsvold TF (B), 4-2 seier mot Redalen (H), 6-2 tap mot Stabæk 2 (B) og nå siste 1-2 tap mot Lokomotiv Oslo (H). Ready har med andre ord variert veldig i prestasjonene, noe som kanskje er forventet fra Jonas Rygg sitt relativt unge mannskap. En lang bortetur venter nå laget som ligger like over nedrykksstreken. En slik tur på 186 km (ref Google Maps) skal ikke undervurderes. Det blir fort opp mot 4 timer, inkludert en liten matpause på en vilkårlig kro langs E16. Legger vi til at temperaturen er opp mot 20 grader kan det bli en svett og herlig busstur om bussens air condition skulle være av det eldre slaget.

Etter å ha prikket vårt første spill i går håper vi å opprettholde formen denne nydelige søndagen. Vi tror et heltent og fulltallig Valdres skal være hakket vassere enn Ready, og sørge for at de tre poengene blir igjen på Blåbærmyra. Coolbet er nede på 1.55, mens Unibet gir 1.65. Nordicbet tilbyr spillet til 1.70, så det blir et enkelt valg av bookie.

Valdres til 1.70 får 6u hos NordicBet.

Lykke til!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s