Tunge kortspill i Premier League!

free-barclays-premier-league-live-tv

Arsenal – Everton

Kort Mustafi @ 3,40 6u Unibet
Rødt kort Mustafi @26 0,5u Unibet
Kort Rob Holding @ 6,5 2u Unibet

Mustafi har fått 5 kort siste 6 kampene. Går knallhardt inn i hver duell / takling, og bommer alltid med timingen tilslutt. Mot Everton kommer taklingene til å hagle fra tyskeren. Oddsen skulle vært rundt 2. Holding har slitt med spilletid i sin første sesong i Arsenal etter overgangen fra Bolton. Etter å ha spilt jevnlig i det siste, har han vist at han ikke er redd for å gi ut litt bank i form av harde taklinger. Selv om han heldigvis er bedre med timingen enn sinn kollega Mustafi, så er alt av odds over 5er fin verdi. Unibet med spreke 6.5.

Det er verdt å merke seg at Michael Oliver er dagens dommer. I storkamper har han en tendens til å legge listen veldig høyt. La oss håpe denne kampen ikke går under den kategorien.

Chelsea – Sunderland

Kort Pienaar @ 5,5 8u Coolbet

Pienaar har fått 6 kort på 802 minutter i Pl denne sesongen. Når unibet har gitt ut odds på kort til han tidligere i sesongen har den ligget rundt 3-3,4. Hvis han starter i dag er mega verdi. Sliter med en småskade, så starter trolig på benken. Da får du hvert fall innsatsen tilbake.

Hull – Tottenham

Kort Clucas @4,75 4u Unibet
Kort Huddlestone @4,25 4u Unibet

Clucas har fått 10 kort denne sesongen. Det er god verdi på dette spillet om Huddlestone ikke starter, slik at han ligger mer sentralt i banen. Coolbet tilbyr 3,2 på samme spillet, noe som gjør at det kan kjøres et lite ”freebet for dem som heller liker det.
Huddlestone har mistet plassen sentralt, men er forventet tilbake i dypet i dag. Fått kortet de siste 4 av 5 kampene han har startet.

Leicester – Bournemouth

Kort Ben Chilwell @ 7 2u Unibet

Det er stor sjanse for at unggutten får prøve seg på venstreback. Kan få det tøft mot et kontringsvillig Bournemouth. Coolbet tilbyr 5 i odds, noe som virker mer fornuftig.

Liverpool – Middlesbrough

Liverpool over 0,5 kort @1,57 10u Bet365

Hjemmelaget har alt og spille for. Middlesbrough får mange kort, så dette kan bli en kamp med mye temperatur. Hvis Liverpool ligger og stanger uten å få uttellingen sin, vil frustrasjonen krype inn. I tillegg kan det deles ut kort på slutten for drøying av Liverpool og for å ta av seg trøyen når mål og Cl fotball til neste år skal feires.

Manchester United – Crystal Palace

Kort Ward @ 6 3u Unibet
Demetri Mitchell @5 2u Coolbet

Martial har begynt å få slippe til nå som spillere blir hvilt frem mot EL finalen. Er vanskelig å ha med å gjøre når han har dagen, og det er fullt mulig at Ward må ty til ulovlige midler for å stoppe han idag. Står med 7 kort denne sesongen. Et annet spennende kortspill i denne kampen er Demtri Mitchell. Det ryktes at han starter som venstreback i dag. Det er ikke lett å møte Zaha i PL debutten på Old Trafford. Unibet gir bare 3,5 i odds.

Swansea – West Bromwich

Kort Cork @ 6,5 7u Unibet
Kort McClean @ 4,25 3u Unibet
Kort Wilson @ 4,5 3u Unibet
WBA flest kort @ 1,9 8u Unibet

Cork har vært en gullgruve i år, der han har levert kort jevnt med odds rundt 5. Oddsen på kort var nede i 3 en periode, etter at bookiene hadde tapt en del penger på han. Slitt med skade og spilletid den siste tiden. Unibet tilbyr nå 6,5, noe som er alt for høyt. Coolbet gir 4 til sammenlikning. Vi krysser fingrene for at han tar plassen til Britton i sesongens siste kamp. Wilson med 2 kort på de 3 kampene han har spilt. Fare for å bare spille 60 min gjør at innsatsen holdes nede. Det samme gjelder McClean, som har klart å plukke opp 9 gule på 1456 minutter denne sesongen.
Velg og vrak! Lykke til

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s