Lyn – Byåsen (1 divisjon damer)

Lyn (2-1-1) tar i mot serieleder Byåsen (3-1-0) lørdag 13:30 på Kringsjå Kunstgress. Et Lyn som i våre øyne har underprestert noe, på grunn fravær av enkelte nøkkelspillere. Disse ser derimot ut til å være tilbake til denne kampen. Joanna Bækkelund er spilleklar igjen etter et lite skadeopphold og Jenny Olsen er tilbake fra J17 EM i Tsjekkia. Frida Bråttum og Guro Bergsvand er tilbake fra USA og dermed klarert for spill lørdag. Bergsvand spesielt viktig, som er på et annet nivå enn de fleste andre i denne divisjonen.

Lyn har slått Byåsen 4/4 ganger de siste to årene, senest 4-0 i oktober. Med 13-2 i målforskjell på disse 4 oppgjørene virker det som Lyn har et godt grep på laget fra Trondheim, spesielt på hjemmebane. Byåsen ser ut til å stille med så og si det samme laget som reiste nedover og tapte 4-0 i fjor høst.

NB ligger på 2.01 og Coolbet på 2.15. Riktig odds i våre øyne er på rundt 1.90 grunnet spillerne Lyn får tilbake, noe bookiene mest sannsynlig ikke har oversikt over. Vi dunker inn 7u her. Lykke til!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s