Hødd – Nardo

Bilde04

Tar Hødd innpå teten, eller bygger Nardo  videre på seiersrekka?

Det er sol og over 20 grader på Høddvoll når Nardo kommer på besøk. Flott fotballvær for tilskuere, men kanskje litt varmt for spillere som sjeldent trener/spiller i temperaturer over 15 grader?

Det scores mindre mål på varme dager i Norge, og det styrker sjansene for underspill, som uansett vær og vind, ville vært et veldig aktuelt spill til denne kampen.

Nardo er gjerrige og har kun 2 mål i mot så langt denne sesongen (5 kamper). Hødd mangler en utpreget målscorer og er ikke veldig giftige foran mål.  Backene Daniel Eid og Vegard Heltne er ute, som betyr at Breivik og Sætre kommer inn.

Eid sin lange innkast har vært farlige ved flere anledninger i år, og hjemmelaget mister dermed et lite angrepsvåpen når Høyrebacken ikke spiller.

Kallevåg er toppscorer med sine to mål, noe som sier litt om situasjonen fremover i banen. Sereba, Beite og Rise har alle hver sin scoring. På gårsdagens trening kunne det se ut som Rise ikke skal starte dagens kamp. Stemmer det at han ikke starter, er det også et lite tap for hjemmelaget. Alt i alt har Hødd en jevn tropp som gjør at forskjellene er små når de må gjøre enddringer. Breimyr og Kallevåg er de to viktigste spillerne, og begge to er med i dagens kamp

Jeg synes ikke oddsen på Hødd i dag er bra (1.60), og mener den bør være nærmere 1.80.

Setter noen spill i samme båt til dagens kamp. Tre av spillene er hos Nordicbet, det siste er hos Coolbet.

0 mål i kampen | 21 | 0.5 units

0 mål i 1.omg | 3.55 | 4u

NARDO (0-2) | 1.57 | 8u

Selv med den kontrollen Hødd hadde mot Fana, ble det spennende i sluttminuttene. Det skal mye til for at dette blir overkjøring, og med få målscorere trenger hjemmelaget å skape mange sjanser. Jeg tror ikke de scorer tre, og får de 2, så er det veldig sannsynlig at gjestene også får seg ett mål.

Unibet har samme spill til 1.33. Veldig store forskjeller, og jeg tror det er Unibet som har truffet best på denne oddsen

Uavgjort | 4.70 | 3 units

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s