Verdi på festdagen?

Velkommen godt folk! Da var det tid for et nytt innlegg, og nye spill. Fotball-Norge byr inn til fest, det skal vi dra nytte av, og prøve å tjene oss noe «pæng»

Strømsgodset v Stabæk

Dagens hovedkamp er en skikkelig smakfull godbit. To lag som er i to vidt forskjellige posisjoner, barker sammen på Marienlyst.

Godset har vært en stor skuffelse i år. De ligger på en skuffende 12. plass på tabellen. Dog har de ikke vært verst hjemme, med 2  seiere og 2 uavgjorte. Selvom de har fått med seg hjemme-poengene, har de vært langt fra Imponerende.  Blant annet hjemme mot Ålesund, slet de seg til 1 poeng. Det er ikke bare poengfangsten som bekymrer meg, men,energien, relasjonene, strukturen i laget og kroppsspråket har vært dårlig/negativt.

På den andre banehalvdelen, finner vi Stabæk. Stabæk var av mange tippet som et bunnlag. Dette har de motbevist med bravur. De ligger på en sterk 5.plass på tabellen. Det er ikke bare plasseringen som har imponert meg, men spillet og entusiasmen. Dette kulminerte hjemme mot RBK, da de fikk med seg et sterkt poeng i matboksen.

Her synes jeg Godset er gjort til for store favoritter av bookmakerne. Stabæk +0.5 @ 1.85 6 u hos Sbobet.

Lillestrøm v Sarpsborg 08

Her får vi servert en saftig biff av en kamp. LSK og Erlandsen byr opp til samba , på Åråsen. Dansepartneren heter Sarpsborg 08, anført av Geir Bakke.

Mitt LSK har skuffet mange i år. De ligger på 15.plass! med bare 7 poeng. Hjemme står de med fattige 3 poeng på fire kamper. LSK sliter i begge ender av banen, med bare 6 mål scoret og 12 baklengs på 7 runder. Spesielt fremover har de sett svake ut. Malec skulle være mannen, som skulle putte 10-15 mål, men han har underprestert kraftig. Sist kamp måtte man ty til Skoda på topp, noe som ikke akkurat er et styrketegn. Når sant skal sies, så har ikke flyten vært med kanarifuglene i år,vært en del jevne kamper, som de fått for lite ut av. Men tabellen lyver ikke! Sist kamp var ikke Innocent uskyldig, og pådro seg et direkte rødt kort. Dette svekker  LSK-laget en gode del.

Sarpsborg har fått en kjempe start på sesongen. De ligger på en imponerende 4.plass. På bortebane står de med 1 seier, 1 uavgjort og 1 tap. Der LSK sliter i begge ender, så har Sarpsborg 08 alt på stell. De står med 17 mål og 10 baklengs. Som du sikkert leser av tallene, så har de styrken sin offensivt. Mortensen og Lindberg ha vist seg som en håndfull for de fleste stopperpar i Eliteserien. Supplerte av silkefoten til Trondsen, så utgjør de seriens beste angrep(så langt) Skal heller ikke la oss lure av 10 baklengs. Mye av dette skyldes ikke dårlig forsvar, men er mer et resultat av en offensiv spillestil.

Selv om de bare bare fikk med seg 1 poeng hjemme mot Tromsø, så tar jeg det som et arbeidsuhell og ikke en svikt i form. Jeg har fryktelig troa på dette laget, og tror de havner topp 3. Mye av Grunnen til dette, er hvordan de håndterte RBK. De var de beste laget, og hadde fortjent minst et poeng fra den kampen(1-2 tap)

Her tror jeg LSK kommer til å slite. LSK mangler kvaliteten til å utnytte den lille svakheten Sarpsborg 08 har, nemlig forsvaret. Samtidig skal LSK få kjørt seg inne i egen boks. Eneste som taler for LSK er naturgress, men det tror jeg Sarpsborg 08 takler fint. Når i tillegg Innocent er ute, så er det mye som taler for Sarpsborg 08 her. Mitt spill blir Sarpsborg 08 draw no bet @ 2.03 7 u Pinnacle Sports.

Rekker ikke skrive analyse på de, men har også spillt:

Ålseund +0.5 @ 1.99 6 u

Under 2.75 @ 1.87 i VIF v KBK

lykke til ved rygg!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s