GAME 7

Det er duket for Game 7 i natt hvor Boston Celtics tar i mot Washington Wizards til det som har alle forutsetninger til å bli en skikkelig rysare av en kamp.

Kampstart 0200, norsk tid

Boston var svært nær ved å vinne kamp 6 i Washington, men på slutten av kampen dukket en clutch John Wall opp og sørget for at vi fikk en kamp 7, noe alle basketballfans takker og bukker for!

Mange hadde på forhånd spådd at denne serien kom til å gå til 7, da begge lagene har imponerende hjemmestatistikk, noe som gjør Boston til små favoritter i natt siden kampen spilles i TD Garden, Boston.

SPILL;

Isaiah Thomas o28.5p til 1.85 @Coolbet |8u
Game 7 er tiden hvor big time players stepper opp, og det er FÅ spillere i NBA som er mer big time enn «The little guy», Isaiah Thomas. Har på hjemmebane i denne serien puttet 33, 52(!) og 18 poeng. Kommer til å spille nesten hele kampen i natt(40+ mins), her ser jeg for meg Isaiah kommer til å gå ut aggressivt og bli ikke overrasket om han går over både 30 og 40 poeng her.

John Wall o26.5p til 1.85 @Coolbet|7u
Wall steppet som nevnt opp big time i kamp 6, hvor han la 23 poeng i 2nd half. Matcher opp mot en av ligaens beste forsvarsspiller i Avery Bradley, men Wall spiller for tiden på et nivå hvor det ikke spiller noen rolle hvem som står foran han. Kommer i likhet med Isaiah til å spille nesten hele kampen og Washington er avhengig av at Wall ser etter skuddet sitt i natt.

Lykke til!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s