Sikrer Freiburg Europa League plassen?

Hei og velkommen til mitt «jomfru tips» hos Tippenett. Jeg kommer til å legge ut jevnlige tips fremover, og håper på å kunne bringe profitt til folket. Dere kan forvente mye investeringer på det store markedet, men vil også krydre med noen bredde-tips.

Dagens tips tar oss til  vakre Schwarzwald-Stadion, og oppgjøret mellom Freiburg v Ingolstadt.

Freiburg har imponert mange denne sesongen og ligger på en 5 plass på tabellen. Dette betyr at de for øyeblikket har Europa League plassen i lomma. Mye av grunnlaget har blitt gjort hjemme på Schwarzwald-Stadion. De står med hele 10 seiere, 1 uavgjort og 5 tap på hjemmebane. Tapene har stort sett kommet, mot lag som ligger over de på tabellen(Bayern, BVB og Leipzig) Freiburg har vært ditto gode mot lag under de på tabellen. Formen er ok, da de 5 siste har endt med 3 seiere og 2 tap. Men de imponerte meg veldig sist hjemmekamp, da de rundspillte Schalke 04, og vant fortjent 2-0.

På den andre banehalvdelen har vi Ingolstadt. Ingolstadt ligger nest sist på tabellen, og  er på en «highway to hell» også kjent som veien mot Bundesliga 2. De har for øyeblikket 4 poeng opp til kvalik. Med to kamper igjen blir dette svært vanskelig. Bortestatistikken taler heller ikke for Ingolstadt. De står med 4 seiere, 2 uavgjorte og 10 tap! Formen er heller ikke mye å skryte av( 1 seier, 3 tap og 1 u på 5 siste)

Her mener jeg det er kvalitetsforskjell på lagene. Freiburg får også Grifo tilbake til denne matchen, noe som er et stort pluss. All logikk taler for en hjemmeseier her, og når vi får servert 2.38, klarer jeg ikke å holde meg unna.

Freiburg Moneyline @ 2.38 får hele 6  u hos Pinnacle Sports.

Lykke til ved rygg!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s