Kveldens MLS-tips

dom-dwyer-of-sporting-kansas-city-in-action-during-the-game-against-picture-id675163288.jpg

To kamper i kveldens MLS, tid for å slå tilbake for gårsdagens svake resultater!

Minnesota United v Sporting Kansas City

Sporting Kansas City er et av de beste lagene i MLS. På de 5 siste kampene har de vunnet fire, og tapt én. De to siste kampene har de vunnet komfortabelt 3-0, og 2-0 sist mot New York Red Bulls. Toppscorer Dom Dwyer er i scoringsform og står med 5 scoringer på de 5 siste kampene. Et målscorerspill på han kan også være aktuelt i denne kampen. Men hovedspillet her er at Sporting Kansas City vinner, med en liten forsikring ved pengene tilbake ved uavgjort.

Sporting Kansas City Draw no Bet @ 1.60 (8 units)

New York City FC v Atlanta United

NYCFC er et veldig godt BTTS-lag. Det svake forsvaret og superstjernene i angrep, sørger ofte for at kampene deres blir veldig målrike. På de 6 siste kampene har 5 av de endt med BTTS og 4 av de siste 5 har gått over 2.5 mål.

Det samme gjelder Atlanta. Målene renner inn bakover, men også fremover. De siste kampene har endt 1-3, 3-1, 1-2 og 2-2 og med alle disse resultatene ville spillene som blir valgt til denne kampen gitt gevinst.

Begge lagene scorer @ 1.53 (10 units)

Over 2.5 mål @ 1.51 (8 units)

 

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s