To flotte kamper i nattens MLS, les Christians tips her!

usatsi_8540364.jpg

Toronto FC v Orlando City og Sporting Kansas City v New York Red Bulls står på menyen

Toronto FC v Orlando City

Toronto tar imot Orlando City på BMO Field kl 01:30 natt til Torsdag norsk tid. Toronto kommer fra 2 strake hjemmeseiere mot Chicago Fire og Houston Dynamo, der ble det 3-1 og 2-0. Men før det tapte de 2-1 for Columbus Crew. De er et godt lag med gode individuelle som for eksempel Sebastian Giovinco som scorer på bestilling om dagen. Men deres motstander, Orlando, vil jeg si er det beste laget i MLS om dagen.

Orlando står med 6-0-1 denne sesongen og har vist fenomenal form og har nå fire strake seiere. De vant 2-0 hjemme mot Colorado Rapids sist hvor Kaka gjorde comeback etter skade, det tronet han med scoring. Dette vil være en tett og jevn kamp og uavgjort er et veldig sannsynlig utfall. Jeg spiller at begge lagene scorer og et plus 1.5 handicap på Orlando, det vil si at de ikke taper kampen med to mål.

Begge lagene scorer @ 1.77 (7 units) Coolbet

Orlando City +1.5 AH @ 1.55 (7 units) Unibet

 

Sporting Kansas City v New York Red Bulls

Sporting Kansas City på Children’s Mercy Park er en av de vanskeligste oppgavene du får i årets MLS. På fire hjemmekamper har de tre seiere og en uavgjort, 0-0 mot FC Dallas. Midtspiss Dom Dwyer er i målform og har scoret 3 på de 4 siste kampene. New York Red Bulls på hjemmebane og på bortebane er to helt forskjellige lag. Hjemme står de med tre strake seiere, de vant også sist, 2-1 mot Chicago Fire. Men borte er historien en helt annen, på fire bortekamper i år har de 3 tap og 1 seier. Spillet her blir at hjemmesterke Sporting Kansas City tar alle tre poengene.

 Sporting Kansas City to win @ 1.86 (7 units) Coolbet

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s