Tips til Nattens MLS!

Christian ute med sine MLS-tips!

Toronto FC v Houston Dynamo

Toronto sine tre siste kamper har endt med BTTS, og de to siste hjemme. Først 2-2 mot Atlanta United så 3-1 mot Chicago Fire. Tre av Houstons siste 5 har endt med BTTS. Unntakene er 2-0 tapet for New England, og 2-0 seieren hjemme mot San Jose Earthquakes sist.

Houston har fått en veldig god start på sesongen og ligger på 3. Plass i Western Conference bak suverene Dallas og Portland. Og Toronto tar jeg som en selvfølge at scorer på hjemmebane med sitt sterke mannskap, med MLS’ beste spiller Sebastian Giovinco på topp. Han scoret også to i seieren 3-1 mot Chicago. Houston har for øyeblikket ligaens toppscorer Erick Torres på topp, og et målscorerspill på en av disse to kan også være veldig aktuelt.

Av de 5 siste innbyrdes har 4 av de endt med BTTS, deriblant begge oppgjørene forrige sesong. Spillet her er Begge lagene scorer til 1.74.
Begge lagene scorer @ 1.79 (7 units) LeoVegas

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s