NM-Tips!

Bilde04

Det spilles i Hødd-Spjelkavik og Fjøra-Sogndal i dag!

Hødd tar i mot Spjelkavik på Høddvoll i kveld. Gjestene har en kort reise til Høddvoll før kampen og har ambisjoner om å gjøre det vanskelig for de blå fra Ulsteinvik.

Spjelkavik-trener, Frode Fagermo, uttalte i Sunnmørsposten at gjestene har en 20% sjanse mot Hødd i dagens kamp. Hvor lang tid han har brukt på å komme frem til det er usikkert, men det viser at han har tro på en liten cupbombe i kveld.

For Spjelkavik blir det viktig å stykke opp spillet, og unngå at noen av de hurtige og bedre spillerne til Hødd får for mye rom.

Jeg tror de kommer til å legge seg lavt og ta de sjansene de eventuelt skulle få på overganger, samt prøve å trøkke til på de dødballene de får. Hødd er ikke giftige fremfor mål og til nå har de 2-2 i målforskjell i 2.div.

Kallevåg og Beite har scoret målene, og i dag får man «elendig» odds på at kallevåg scorer . 1.85 på at han ikke scorer er veldig pent og alt for høy etter min mening. Tror Hødd skal slite med å score mer enn 2 mål i denne kampen, og da er det mange spillere som er like sannsynlige målscorere som Kallevåg.

Det er kaldt og surt på Høddvoll i dag, i tillegg meldes ganske dårlig vær utover kvelden. Vanligvis veldig fint for underspill!

Sist lagene møttes (i vinter) endte det 1-0 til hjemmelaget. Jeg tror Hødd vinner denne, men ser ikke noe verdi i 1.20-1.25. Det skal en del til for at det blir målfest i dag. Det er en viktig kamp og verken Spjelkavik eller Hødd kommer til å risikere mye i starten. Med god pris på flere varianter av underspill, legger jeg flere egg i samme kurv, litt mange units ja, men her er det mye bra!

Kallevåg scorer ikke | 1.85 | 8u

Under 3.5 mål | 2.17 | 8u

Begge lag scorer ikke | 2.50 | 6u

 

Til kampen mellom Fjøra og Sogndal har jeg også valgt å prøve meg på underen. Fjøra spiller enkel fotball og har mange duellsterke spillere. Litt usikker på mannskapet Sogndal stiller, men det kan fort bli en spennende kamp på Fosshaugane. Cupbombe?

Under 3.5 mål | 2.37 | 5u

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s