Tips til Nattens NBA!

image

Ny kveld med NBA og Playoffs, og vi er selvfølgelig ute med nattens tips!

Houston Rockets – Oklahoma City Thunder

Over 223.5p til 1.94 @Coolbet 7u
Harden o31.5p til 1.91 @Coolbet 7u
Houston leder 3-1 i kamper og vil forsøke å avslutte serien med seier i natt. Etter 3 strake kamper hvor Harden knuser linjen og snittet 37 poeng gikk han under linjen med bare 17 poeng i kamp 4 på søndag. Tilbake i Houston i natt og jeg forventer at Harden finner veien til kurven igjen i det jeg ser for meg blir nok en høytskårende kamp.

San Antonio Spurs – Memphis Grizzlies

Under 95.5p HT til 1.95 @Bet365 6u
Leonard o28.5p til 2 @Bet365 6u
Marc Gasol o17.5p til 1.85 @Unibet 6u

Grizzlies er den store overraskelsen til nå i sluttspillet. 2-2 i kamper og serien flytter seg til San Antonio for kamp 5 i natt. Jeg tror begge lag vil gå ut i steintøft forsvar og de skal virkelig jobbe for poengene i denne kampen. Jeg prøver under i 1st half. Leonard, som har knust linjen i 3 av de 4 kampene (37, 32 og 43) skal over også i natt så lenge de ikke blir blowout. Gasol må ta flere skudd i natt og linjen ligger på 19.5 flere plasser, vi prøver!

Los Angeles Clippers – Utah Jazz

Chris Paul o24.5p til 1.82 @Coolbet 8u
Chris Paul o10.5 ast til 1.91 @Coolbet 6u
Chris Paul o5.5 rebs til 1.85 @Unibet 6u

Chris Paul show incoming! Etter Blake gikk ut med skade må Chris Paul steppe opp og ta mer ansvar (om mulig). Gikk lekende lett over alle linjene sist kamp i Utah, linjene ligger nesten på det samme og jeg prøver over på alt her i Los Angeles.

Spread for Playoffs: https://bettin.gs/TippenettPO
Lykke til !

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s