Nattens MLS-tips!

image

Christian med 100% på gårsdagen. Fortsetter vi i samme spor i dag?

 

Houston Dynamo v San Jose Earthquakes

Houston Dynamo har åpnet sesongen på meget godt vis. De har vunnet 3 av 4 hjemme på BBVA Compass Stadium. Kampen som ikke ble vunnet var sist, hjemme mot Minnesota United. Houston ledet 2-0 til pause, men Minnesota klarte på utrolig vis å kjempe til seg et poeng.

San Jose Earthquakes er et av MLS’ desidert dårligste bortelag. Av siste 7 bortekamper er 6 tapt, eneste unntaket er 0-0 mot New England sist. Et sterkt hjemmelag møter et svakt bortelag, og derfor blir spillet hjemmeseier.
Houston Dynamo to win @ 1.96 (8 units) Coolbet

Portland Timbers v Vancouver Whitecaps

Portland er et sterkt offensivt lag, de scorer ofte mye mål. De har scoret 17 mål de første 7 kampene, det er et snitt på 2.42. Vancouver har spilt to bortekamper så langt denne sesongen, i begge har de sluppet inn 3 mål, mot henholdsvis SJ Earthquakes og RSL som ikke er noen topplag. Portland har nok av gode offensive spillere til å score mål. Adi, Valeri og Blanco er gode eksempler på det, Portland Timbers Over 1.5 lagmål blir spillet i denne kampen.
Portland Timbers Over 1.5 Goals @ 1.70 (7 units) Bet365

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s