Tips til 3.div!

image

Det blir action i Avdeling 4 i morgen!

Tre spill i avdeling 4 som man kan se detaljer for i miniatyrbildene.

Aafk stiller en del svakere enn det laget de gjorde i 1-0-tapet mot Fjøra. Sykdom og noen av de bedre Aafk 2 spillerne er med A-laget på tur. Varegg imponerte ikke vanvittig med 0-0 mot Herd, men skal ha gode muligheter når de gjester Color Line og møter et svekket Aafk 2.  Ser verdien i et spill på gjestene når de har såpass høy odds som 3.30.

Brattvåg skuffet litt i sin første kamp denne sesongen. Nå skal de spille årets første bortekamp i 3.div borte mot Lyseklosyer. Liker oddsen på 2.40 veldog godt og mener det laget har så mange gode spillere at de skal være favoritter mot alle lag denne sesongen. Lysekloster kommer fra et fint resultat borte mot Haugesund 2. Satser på Hugues Wembangomo stopper alt og alle og at Brattvåg scorer sitt/sine første mål denne sesongen.

Siste spillet er på Fjøra. Spilte selv mot Fjøralaget i NM-kvalik, og ble imponert over laget. De har spiss med imponerende fart og spenst og et godt lag «all over». Vant 1-0 mot aafk 2 i forrige kampog har hele 3.90 mot Spjelkavik. Mener det er ekstremt høyt og Slår til med pene 5u på den.

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s