Tips til nattens MLS!

image

Vi kjører på videre med Christianokv sine MLS tips!

New England Revolution v San Jose Earthquakes

New England er et veldig godt hjemmelag. De har vunnet 6 strake hjemmekamper på Gillette Stadium. Forrige kamp (borte mot Chicago Fire) fikk de rødt kort og mål i mot tidlig, og kampen ble ødelagt og det ble til slutt 0-3 tap mot Schweinsteiger og co. Men hjemme er New England suverene og de møter det dårligste bortelaget i ligaen i San Jose Eartquakes som har tapt 5 strake borte i MLS. San Jose har nå spilt to hjemmekamper på rad, begge endte 1-1 og i begge ble det reddet poeng med utligning på overtid. Her går jeg for hjemmeseier, men andre spill som er veldig aktuelle er New England Over 1.5 Goals, Begge lagene scorer og Over 2.5 mål.
New England Revolution to win @ 1.83 (7 units) Pinnacle

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s