Tips til nattens NBA!

image

Toronto Raptors – Milwaukee Bucks

Under 194p til 1.92 @Coolbet 6u
Bucks utspilte Raptors i 2nd half og stakk av med seieren i kamp 1 på lørdag. Nå er de tilbake for kamp 2 i det jeg spår blir nok en lavtskårende kamp. Tempoet i kamp 1 var som forventet meget lavt. Med bare 89 ‘posessions per game’ endte kampen på 180 poeng. Det er to gode defansive lag som møtes her i natt, og selv om den dårlige skytingen til Raptors mest sannsynlig ikke vil fortsette tror jeg tempoet blir såpass lavt at vi skal under 194 poeng.

Boston Celtics – Chicago Bulls

Al Horford o14.5p til 1.91 @Coolbet 8u
Celtics -7 til 1.90 @Bet365 6u
Etter en overraskende seier for Bulls i søndagens kamp 1 er Celtics ute etter revansj her i natt. Al Horford som la 19 poeng i kamp 1 vil igjen være en sentral brikke i Celtics’ offense. Er guardet av Mirotic, noe som er en matchup Horford bør utnytte til det fulle da Mirotic ikke kan guarde Big Al.
Jeg tror Celtics slår tilbake her i natt.

Los Angeles Clippers – Utah Jazz

 

Clippers o103.5p til 1.86 @Unibet 6u
Chris Paul o9 ast til 1.85 @Unibet 6u
Denne serien tok en uventet vending i kamp 1 vor Jazz’ sin store stjerne Rudy Gobert gikk ut med skade etter bare 11 sekunder. Jazz klarte seg utmerket og stakk veldig overraskende av med seieren i kamp 1. Gobert er ikke klar til denne, noe som hemmer forsvaret da Gobert er den beste defansive centeren i NBA. Jeg tror Clippers slår hardt tilbake i natt, ledet av playmakingen til Chris Paul.

Spread for playoffs: https://bettin.gs/TippenettPO

Lykke til!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s