Vard – Hødd

Bilde04

Kanonåpning for Hødd borte mot Vard Haugesund? Les dagens tips.

Hødd har hentet inn flere spillere mot slutten av sesongoppkjøringen. Badr Rahhaoui, Mbedule og Breimyr-brødrene kommer trolig til å gå rett inn på laget.

Selv om de har hentet flere spillere, er det bare Henrik Breimyr som står frem som en rutinert spiller. Han kommer til å bli en viktig spiller i Hødd denne sesongen. Rahhaoui og Mbedule er unge talenter, sistnevnte har jeg dessverre sett litt for lite til å si så mye om, men han skal være rask og en god avslutter. Rahhaoui passer perfekt til et godt strukturert Hødd-lag. Den unge spissen løper «non-stop» og tar ekstremt mange returløp i løpet av en kamp. Er et uromoment hele kampen, men har litt å gå på fremfor mål.

Det blir ingen lett oppgave å møte Vard i Haugesund. Det er første serierunde og jeg tror man må se langt etter noen målfest. Hødd spiller trolig på det sikre, noe som betyr lav risiko særlig i første omgangen. Problemet til gjestene blir at de ikke har noen målscorere. Det er mange gode spillere i laget, men ingen klinisk avslutter. På frispark i god posisjon, er Bendik Rise farlig og kan prikke inn ett mål. Ellers må laget komme seg til et par åpenbare målsjanser for å score mål.

Jeg tror det blir en tøff kamp for gjestene, og at det blir få mål i kampen. Oddsen for under 3.5 mål var på hele 2.00 for noen dager siden. Det er fremdeles god verdi på 1.86. Vard Haugesund +0.5 står til 1.81. Det er ganske høyt og må også spilles i første serierunde i 2.div

Vard Haugesund +0,5 @1.81 | 8u

Under 3.5mål @1.86 | 9u

Coolbet

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s