Tips til Nattens NBA!

image

Mr.Mjønes kjører på videre i Play Offs! Fortsetter den gode starten? Det tro vi! Les dagens tips her!

Cleveland Cavaliers – Indiana Pacers

Under 209.5p til 1.92 @Unibet 6u
Paul George o26.5p til 1.87 @Coolbet 7u
Lance Stephenson o9.5p til 1.85 @Bwin 6u
Paul George flest poeng (vs Irving/LeBron/Kawhi) til 3.75 @Bet365 2u

Etter en lite imponerende 109-108 seier for Cavs på lørdag tar de i natt imot Pacers for kamp 2. Kamp 1 var preget av god skyting, lite forsvar og endte til slutt på 217 poeng, til tross for lavt tempo i kampen. Jeg tror ikke den gode skytingen fra distanse fortsetter(Pac 46% fra 3, Cavs 54%fg) og spiller lagene i samme tempo som kamp 1 skal vi under her.

Lance Stephenson kom inn fra benken og gjorde en meget god kamp på lørdag. Lance la 16 poeng på 27 minutter. Det er forventet at Lance spiller flere minutter her i natt pga defensive kvaliteter Pacers sårt trenger. Lance Romance, vi kjører over!
Paul George gikk lekende lett over linjen i kamp 1 og endte kampen med 29 poeng. Linjen er juster opp fra kamp 1, men jeg synes fortsatt linjen er spiselig. Har gått over denne linjen i 7 av sine 8 siste kamper og Pacers er avhengig av at George er aggressiv og leter etter skuddet sitt.

San Antonio Spurs – Memphis Grizzlies

 

Marc Gasol o18.5p til 1.85 @Unibet 6u
Marc Gasol så veldig bra ut i kamp 1, hvor han la 32 poeng på 11-18 skyting. Er det soleklare førstevalget for Memphis i angrep og kommer til å få minutter og skudd også i natt. Blowoutfaren vil naturligvis være til stede da kampen spiller i San Antonio.

Spread for playoffs: https://bettin.gs/TippenettPO

Lykke til!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s