NBA TIPS 2017!

image

Da er det klart for play-offs!

Cleveland Cavaliers – Indiana Pacers

 

 

 

 
James o8 assists til 1.70 @Unibet 7u
Paul George o25.5 poeng til 1.85 @Coolbet 6u

Playoffs 2017 kjører i gang allerede klokken 9 , hvor Cleveland og LeBron James tar imot Indiana Pacers ledet av Paul George. Paul George har storspilt for Pacers den siste tiden og er grunnen til at Pacers kjempet seg opp til en 7. plass i øst og playoff spot. George snitter 32.3 poeng i april og har gått over denne linjen i 6 av sine 7 siste kamper, blant annet en 43 poengs kamp mot nettopp Cleveland.
LeBron James. LeBron snitter 8.7 assist per kamp i år, med 9.4 i kamper hvor de vinner. Så lenge dette ikke blir en blowout vil LeBron spille rundt 40 minutter i kveld, noe som skal være nok til å gå over denne linjen. Game 1 er en perfekt mulighet for LeBron til å få i gang lagkameratene, noe han er avhengig av om Cleveland skal følle opp fjorårets triumf.

Toronto Raptors – Milwaukee Bucks

Raptors -6.5 til 1.84 @Unibet 7u

Raptors åpner sin jakt med en hjemmekamp mot et Bucks lag som er ledet av sin unge stjerne, Giannis Antetokounmpo. Med Lowry endelig tilbake i rekkene stiller Raptors med fullt mannskap og skal normalt ta denne kampen veldig greit.

San Antonio Spurs – Memphis Grizzlies

Spurs – 9.5 til 1.92 @Coolbet 6u

Tidligere denne uken ble det kjent at Tony Allen ikke kommer til å spille for Memphis i sluttspillet. Dette svekker Grizzlies’ notoriske forsvar og gjør den allerede vanskelige oppgaven å slå Spurs nesten umulig. Første kamp i San Antonio skal Spurs ta greit.

Los Angeles Clippers – Utah Jazz

Chris Paul o8.5 assist til 1.85 @Unibet 6u
Chris Paul o18.5 poeng til 1.83 @Bet365 6u

Dette er serien de fleste har sett seg ut som den mest spennende i første runde av årets sluttspill. Chris Paul er på et mission i år og jeg blir overrasket om ikke han starter sluttspillet med en storkamp.

Spread for playoffs: https://bettin.gs/TippenettPO

Lykke til !

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s