Super Saturday i MLS!

image

Les tipsene til dagens MLS-kamper!

New England Revolution v Houston Dynamo

Houston Dynamo har vunnet 3 av 4 kamper så langt i år og kommer fra en knallsterk 4-1 seier hjemme mot NYRB nå sist. Alle kampene til Dynamo i år har endt med at begge lagene har scoret. 2-1, 3-1, 4-2 og 4-1 viser at Dynamo er et meget godt begge lagene scorer-lag. New England er også et sterkt begge lagene scorer-lag. 3 av 4 i år har endt med btts, mens den som ikke gjorde det var mot Colorado Rapids, laget som er det gjerrigste laget i ligaen. 2-1, 5-2 og 1-1 endte de andre kampene.

Both teams to score: Yes @ 1.67 (8 units) Bethard
Houston Dynamo +0.5 (Asian Handicap) @ 2.11 (8 units) Bet365

Chicago Fire v Columbus Crew

Bastian Schweinsteiger debuterter for Chicago sist, med scoring. Det er ventet at han også skal starte i kveld. Disse møttes i Columbus i årets første kamp, den endte 1-1. Chicagos forrige kamp var hjemme mot Montreal, der ble det uavgjort 2-2. Crew er et godt btts lag, 3 av 5 har endt med BTTS og de tre siste med seier. Jeg forventer mål her og slenger inn 9 units.
Btts yes: 1.60 | 9u

DC United v New York City FC

Disse lagene møttes i runde 2 på Yankee Stadium, da vant NYCFC 4-0. Siden det har DC tapt 0-2 mot Columbus Crew og vunnet 2-1 mot Philadelphia Union. Mens NYCFC har spilt 1-1 hjemme mot Montreal og 2-1 hjemme mot San Jose Earthquakes.

Both teams to score: Yes @ 1.60 (9 units) Bethard

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s