Tips til dagens kamper i Eliteserien!

eliteserien

Tre tips til kveldens kamper i Eliteserien.

Aafk v Sarpsborg 08

Aalesund er tradisjonelt et godt hjemmelag og bør slå tilbake etter et småflaut 3-1 tap mot Stabæk. Aafk er sjeldent et av lagene som kommer raskest ut av startblokkene, men ålesunderne skal kunne få til et godt resultat i første seriekamp på Color Line Stadion. Mos har allerede åpnet målkontoen og laget har en bra angrepsrekke de bør utnytte.

Det som var mest sjokkerende i tapet mot Stabæk, var forsvarspillet til Aafk. Passivt, sløvt og uorganisert i store deler av kampen. Sarpsborg 08 fikk en perfekt start på Eliteserien 2017 og er spådd høyt på tabellen av veldig mange i år. Gjestene kan fort bli farlige på dødballer og kanskje noterer Rosted seg for sitt tredje allerede denne sesongen?

Ålesund+ Begge lagene scorer mål
@4.40 | 3u

 

Molde v Lillestrøm

Selv om kampen mellom Kristiansund og Molde ikke ble noe fyrverkeri, hadde Molde flere gode sjanser som et resultat av det store tempoet i laget. Midtbanen virker solid og angrepsrekka er god. I kveld møter de et LSK som kjempet inn en 2-1 seier på Åråsen mot Sandefjord. Det var ingen imponerende forestilling og de skal få det tøft i dagens kamp. Liker oddsen på Molde i dag, og setter en ren H på Molde

Molde
@1.62 | 8u

Sogndal v Stabæk

For en start på sesongen av Ohi Omoijuanfo. Hat-trick i første kamp og to mål annullert for offside. Sogndal skal få trøbbel med Ohi i dagens kamp. Sogndal er kjent for å være gode og gjerrigepå Fosshaugane, men i år har det defensive sett bra ut i det hele tatt. De har sluppet inn ekstremt mange mål i årets treningskamper og startet sesongen med hele 3 mål i mot. Tror det skal bli en jevn kamp mellom to lag som er spådd langt nede på tabellen. Velger å ta en godt priset variant på gjestene i denne kampen.

Stabæk (Pengene tilbake ved Uavgjort)

@2.66 | 5u

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s