Tips til Arsenal-Man City

Bilderesultat for walcott v man city

Spill på resultat, målscorer- og kortspesialer!

Kampen i dag er «Make it or break it» for Arsene Wenger og Arsenal. Taper de i dag er det trolig takk og farvel til topp 4, og enda større misnøye blant fansen.

Arsene Wenger har en tendens til å få det beste ut av sine gutter når han trenger det som mest. Det virker å gå i en syklus hver eneste sesong; laget imponerer før de går inn i en depresjon midtveis i sesongen og ryker oppskriftsmessig ut mot Bayern Munchen eller Barcelona. Fansen blir mer og mer misfornøyd, men tilslutt greier Wenger å få et brukbart resultat i ligaen og i tillegg kanskje dra med seg en liten tittel.

I dag er en typisk kamp der London-laget viser seg fra sin beste side. De møter Manchester City som er en perfekt motstander. Gjestene er dårlige defensivt og kommer garantert til å få trøbbel med Arsenal sine angrepsspillere.

Arsenal har ikke tapt hjemme mot City siden 2013, men sist lagene møttes ble det 2-1 til de lyseblå på Etihad. Da var de to marginale offside-mål som senket de røde fra nord-london.

Arsenal har alle sine beste menn tilgjengelige i dag, imens gjestene har Jesus og Gundogan ute, i tillegg til at De Bruyne, Zabaleta og Sagna er usikre. Det blir trolig en backrekke med Fernandinho på høyreback sammen med Otamendi, Stones og Clichy i den bakre fireren.

Arsenal +0

2.10 | 7u

Fernandinho får kort

2.90 | 6u

-Brasilianeren skulle hatt 3-4 gule kort bare i forrige kamp, er ekstremt aggressiv og uvøren i spillestilen. Kler høyrebacken dårlig og takler veldig ofte feilvendte spillere fremfor å lede/tvinge spiller til å spille i støtte.

5818ad4b8658542364b36bb7.iS9Kf2qvaXWX

Walcott scorer

3.60 | 4u

Veldig høy odds på Walcott hos Coolbet, ligger rundt 3 hos de fleste andre. Skal være gode muligheter for Theo i dag!

coolbet_sb_250x250_desk_pl2016

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s