Tips til Nattens MLS-kamper!

image

Chicago Fire v Montreal Impact

Chicago scoret i de to første kampene sine. I den siste tapte de 4-0 mot Atlanta, et rødt kort etter et kvarter og 0-1 i sekken og da var matchen ødelagt. Montreal er også et fint begge lagene scorer-lag med 2-2 og 1-1 på sine to siste. Her mangler de riktignok sin beste spiller Piatti, men en scoring bør de få til allikevel.

 

Begge lagene scorer @ 1.72 (7 units)

 

New York City FC v San Jose Earthquakes

New York City har en av de sterkeste angrepsrekkene i MLS. David Villa, Maxi Moralez, Jack Harrison og  Rodney Wallace har alle allerede kommet på scoringslisten flere ganger i år. NYCFC er et lag som scorer mye mål på hjemmebane, det hører sjeldenhetene til at de går under 1.5 hjemme. Siste 13 hjemmekamper har 10 gått over 1.5 for NYCFC. Mens San Jose har sluppet inn over 1.5 på bortebane de siste 4.

 

New York City FC Over 1.5 Goals @ 1.77 (7 units)

 

Columbus Crew v Orlando City

Denne kampen stinker det BTTS av. Columbus vant 3-2 hjemme mot Timbers sist men, viste svakheter bakover. Av alle Crews 4 matcher i år har kun bortematchen mot DC utrolig nok vært den eneste kampen hvor begge lag ikke scoret. Orlando har kun spilt 2 kamper så langt i år. Begge seiere, 1-0 mot NYCFC og 2-1 mot Philadelphia sist. Forrige sesong var Orlando det laget med høyest prosentandel hvor begge lagene scoret, opp mot 80%.

Begge lagene scorer @ 1.64 (9 units)

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s