Rosenborg vinner Eliteserien i år også!

 465385a71346a30df383355ff337f96d.jpg

Rosenborg har nå vunnet The double to år på rad, noe som er norsk rekord. Målet til RBK i år vil være å kvalifisere seg til Champions League, men også selvfølgelig å vinne Eliteserien. Noen sentrale spillere har forsvunnet ut i toppscorer Gytkjær, høyreback Svensson og midtstopper Eyjolfsson. RBK har hentet inn gode erstattere i Bendtner, Hedenstad og Rasmussen.

Forsvar:

Forsvarsfireren er det ikke alle som helt vet hvordan kommer til å se ut. Det er to alternativer på venstreback, Gersbach og Birger Meling. Det er også tvil om hvem som skal spille midtstopper ved siden av Tore Reginiussen, det står mellom den 19-årige dansken Jacob Rasmussen som er nyankommet fra St. Pauli eller Jørgen Skjelvik, som har vikariert på stopperplass tidligere. På høyrebacken blir det Vegar Eggen Hedenstad som ble kjøpt i vinter som en direkte erstatning for Jonas Svensson.

Midtbane:

Trioen på midten blir den samme som i fjor. Anders Konradsen som ankeret litt dypere, mens det blir kaptein Mike Jensen på høyre indreløper med Fredrik Midtsjø på venstre. RBK har i vinter signert Marius Lundemo som er en spiller som eventuelt kan kjempe seg til en startplass etter hvert.

Angrep:

Når alle er tilgjengelige kommer de tre på topp til å være; Pål André Helland – Nicklas Bendtner – Yann Erik de Lanlay. Det desidert sterkeste angrepet i ligaen. Spørsmålet er om Bendtner blir den suksessen som mange tror, eller om Helland klarer å holde seg skadefri.

OVERGANGER

 

Spillere ut:

Christian Gytkjær

Jonas Svensson

 

Hólmar Örn Eyjólfsson

 

Spillere inn:

Marius Lundemo

Nicklas Bendtner

Jacob Rasmussen

Vegar Eggen Hedenstad

Arild Østbø

Birger Meling

Milan Jevtovic

TABELLTIPS:

1.plass

 

 

1 kommentar

  1. Tilbaketråkk: Bendtner ute med skade!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s